Stora tjejen

Idag på ledningsgruppsmötet pratade rektorn om gemensamma dagarna i augusti och om vilka dagar som fritids är stängt, och då slog det mig. Faktiskt så slog det mig så mycket att jag glömde lyssna de efterföljande fem minutrarna:

 I augusti börjar Stella på fritids och på sexårsverksamhet! Bye bye dagis, hello skola. En epok går i graven. Min lilla tjej, hur kan det ha gått snart sex år sen vi kom hem från BB?! Och hur kan en liten tjej som nyss satt i bärsele med vit mössa och såg ut som en liten groda nu ha ljust, lockigt hår, ha bestämda åsikter vilka kläder hon vill ha samt säga saker som "Fatta vad kul, alltså!"

Tänk att hon i höst kommer att ha läxor och gå i en klass. Behöva komma ihåg gympakläder. Och framför allt: behöva komma i tid varje morgon. Hm...Hur ska detta gå? Läxor är nemas problemas, jag är ju värsta utbildade läxhjälpen, men morgontiden är jag lite orolig för. Numera lämnar Jonas tre dagar i veckan kl nio, ibland halv tio när de haft extra lyxig sovmorgon, men jag antar att lågstadiebarn börjar tidigare än så.

Kanske kan jag fixa någon slags deal? Om Stella får alla rätt på alla matteprov, är det OK att hon kommer lite senare på morgonen då?

Eller så får jag helt enkelt börja gå upp när mobillarmet går igång och inte en halvtimme efteråt.

Kommentarer
Postat av: Anna

Oh no! Biljetterna till melodifestivalen verkar uppbokade!

http://www1.ticnet.se/PriceTable?eventId=GLO93GLB03151

Kan det stämma?

Blocket nästa...

2008-01-14 @ 21:09:47
URL: http://annaeleonora.blogg.se
Postat av: Maria

OH NO! Jävla skit. När jag precis hade börjat fatta att man faktiskt kan se det på riktigt...Men "För närvarande helt uppbokad" låter som en weird formulering, det kanske bara är krångel med bokningen?! Ah well. Dyrt var det iallafall!!

2008-01-14 @ 21:28:32
URL: http://babydarling.blogg.se
Postat av: Anna

Tror att man kanske kan "fynda" biljetter på blocket om man har tur... Eller du... Om jag ser till att bli ihop med Idol-Ola eller nåt? Borde jag inte kunna greja gratis-tickets då? =)

2008-01-14 @ 21:48:40
URL: http://annaeleonora.blogg.se
Postat av: Maria

Jo, Idol-Ola låter som en bättre plan. Klart den killen kan fixa gratis biljetter! Du är smart, du!

2008-01-14 @ 21:56:15
URL: http://babydarling.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0