Väldigt Thelma & Louise

Jorrå! Gissa vem som körde som en gud samt klarade av att backa ut från fullpackad köpcentrumsparkering i Valbo?! Eller ja, visserligen en gud som blev omkörd ca tre tusen gånger på grund av att jag höll hastighetsbegränsningen, men iallafall. Fast lite konstigt är det. Hur bråttom har folk egentligen- vilka kör i 140 när det är dimma, duggregn och lite halt? (GIssning: Män med snygg bil och liten snopp)

Dessutom viktigt på en Road Trip att matcha musiken med omgivningen. Vi hade: Köra på nya E4-an ut från Tierp- "Hej Sofia", snötäckta granar mellan Hofors och Falun och Leo sover i bilen- Lars Winnerbäck, köra in i Falun och snart vara framme- "Jimmy Dean".

Fränt att köra bil!! Fränt också att köra stadskörning i mörker på väg hem till min moster Ulla (Jo, Borlänge är värsta storstadskörningen jämfört med Tierp) och lyssna på "No coke" med Dr Alban.

Dr Alban is the shit.

Att köra vilse i Falun tre gånger för att jag inte hittade ut på stora vägen mot Borlänge är inte the shit. Ja, ja, på det stora hela en lyckad bilfärd.

Nu: Natta barn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0