En av sommarens Topp 5- dagar

Jo, men faktiskt. Så helt fantastiskt kul att åka karuseller, eller rättare sagt uppleva barnens förtjusning när de åker karuseller.

Började med att tåget vi skulle åka var inställt, så då hoppade vi in i bilarna istället. Lika bra det i och för sig, för då kunde vi stanna längre. Hade köpt Upptågets special price specially for you, för 200 åker hela familjen tåg plus får åkband till alla.

Framme i Furuvik åt vi picknicklunch vid havet (Pastasallad med fetaost, melon och skinka, baguetter, pannkakor. Ja men bara en sån sak, liksom!), såg några djur (Kameler, fiskar, orangutanger, kängurur, grisar) och tillbringade sedan de efterföljande fyra timmarna med att åka karuseller non stop. Så kul!

Stella och Ida har sprungit runt med glittrande ögon och åkt ungefär allt inklusive Fritt fall, och Leo och Gustav har åkt bilkaruseller om och om och om igen. Och sedan om igen. Leo fick även åka kaffekopparna, lilla berg- och dalbanan och lilla Fritt fall och tjöt av skratt på varenda en.

Själv vågade jag mig på att åka den fränaste och största karusellen med Jonas innan de stängde (Då hade han redan hunnit åka den några gånger), och det gör jag nog inte om igen i mitt liv. Jag blundade, skrek och skrattade om vartannat samtidigt som jag skrek "Jag dör! Jag dör!". Jonas bara skrattade, jag är lite osäker på om det var åt mig eller med mig.

Hm, var nog ÅT mig om jag tänker efter.

Efter att tivolit stängt hann vi med att bada i poolerna i en halvtimme också, annars hade nog min hjärna kokat under bilkörningen hem. Har varit sol och klarblå himmel hela dagen, lovely!

Leo tvärsomnade innan vi ens hade kommit ut från Furuviksparkeringen, och tjejerna kommer nog att somna på ungefär tre minuter efter de ätit upp sin korv med bröd. Själva ska vi äta hamburgare och pommes på altanen när barnen har somnat, och skåla i ett glas iskall öl att vi klarat Furuvik en heldag i gassande värme med fyra överlyckliga barn. Knappt ett enda gnäll. Rätt bra gjort, va?

Kommentarer
Postat av: Linda

Åh, det är såna där dagar som får mig att önska att jag hade kids :)

2008-07-25 @ 05:12:45
URL: http://liiindans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0