Går och fiskar

Om klockan är halv tolv och det är mörkt ute och Jonas och min kusin fortfarandeinte kommit tillbaka från sin fisketur, borde man bli orolig då?

Äsch, de hittar säkert hem.

Jag går och lägger mig och litar på att de inte gått vilse alternativt att de åtminstone hittar till stationen till 10.55 i morgon då tåget till Furuvik går.

Över till något annat. Pernilla Wahlgren och hennes kille Jocke, är det sant att de har separerat som det stod på skvaller- löpsedlarna förut? Eller var det mer "Pernilla har lämnat Jocke för att spela teater i skärgården"? På hennes blogg skriver hon i alla fall mest att hon myser med tjejgänget och/ eller barnen, så det kanske stämmer. Snopet i så fall, de som har varit ihop jättelänge och han ville ha barn och sen bara Snipp snapp så var sagan slut. Han bor i en etta i Rinkeby och hon bor kvar i lyxhuset.

Han kanske var helt kass på att ta hand om huset och barnen och sonen, sånt har ju hänt förr. Par som levt kära och lyckliga, och sen när de fått barn så visar det sig att någon av dem inte alls är beredd att ta det ansvar som krävs för att ha barn. "Hey, jag vill ju se på TV, fixar du mat och disk och barn och nattning? For ever and ever? Bra, tack".

Eller ja, nu kanske jag blev lite carried away, så behöver det ju inte alls ha gått till.

Någon som har bättre information? Pernilla och Jocke- På eller av?

Kommentarer
Postat av: Chrillan

Hej! Jag är hemma från värsta lyxsemestern på Malta, OMG!



Jag tror att P har varit otrogen, ryktet går om henne och Martin Björk, Lena Ph:s ex. Supertråkigt, de har ju lille Theo ihop...

2008-07-24 @ 08:12:03
URL: http://bamman.blogg.se/
Postat av: Linda

Det finns ganska många såna karlar faktiskt. "Vårat barn, vårat hem - ditt ansvar. Jag vill se på TV/sitta vid datorn." Angående Pernilla har jag ingen aning :O

2008-07-24 @ 19:42:29
URL: http://liiindans.blogg.se/
Postat av: Maria

Chrillan: Aha, I see. Spännande, undrar om det stämmer?!Kanske kan skriva en kommentar på hennes blogg o fråga? =)



Linda: Ja, men eller hur. Har flera bekanta där männen liksom bara RÄKNAR med att kvinnan fixar allt. O sen har de dessutom mage o bli sura om frun ska åka iväg nånstans själv, ungefär "Jaha? Men vem ska natta barnen då?!" Very weird

2008-07-24 @ 20:27:23
URL: http://babydarling.blogg.se/
Postat av: Jessica

Hej!

Vi var ju till Fjäderholmarna den 11/7. Då var hela klanen Wahlgren där + Jocke, och tittade på barnföreställningen. Han var den som tog hand om Theo hela tiden! Men läste även en skvallerblaska i går, där dom hade separerat och hon bodde hos sina föräldrar och skulle inte kunna behålla lyxvillan. Snyft! Hon sågs också på "Sex and the city"-festen under en filt med en programledare. Ha ha! Martin Björk! Ha det bra!

2008-07-25 @ 22:28:36
Postat av: Maria

Jessica: Amen gud vad sorgligt! Alla kändispar bara gör slut. De som verkade ha det så mysigt och lyxigt och kärleksfullt och bra. Och så går hon och fyllerhånglar upp Martin Björk or what??!!



Synd på lyxhuset...



Well, to be continued! =)

2008-07-25 @ 23:39:56
URL: http://babydarling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0