Last girl standing

Alla barnen har somnat för längesen.

Utom Stella. Aka energiknippet utan dess like.

Hon kämpar ALLTID in i det längsta mot att somna. Ungefär som att "Jaha? Vad är det här för trams? Sova när jag istället kan leka, springa, klättra, se på TV, prata, skratta, rita, skriva...? Skulle inte tro det, va"

Men alltså, allvarligt. Hon somnade nästan halv elva igår och vaknade sju i morse. Hon har varit ute hela dagen i stekande sol, dessutom har hon badat i pool och åkt karuseller. Borde hon inte åtminstone idag av alla dagar somna på tre minuter?

Very strange.

Klarar verkligen 6-åringar av att hålla sig vakna så mycket?

Kommentarer
Postat av: Anna

Har lite samma problem här... Jag var helt slut vid 19. Barnen ligger fortfarande och småsnackar i sängarna. Very weird. Tänkte bara tipsa om att vi syns på partypics i Malins blogg. (Säg det inte till nån!) Puss på dig!

2008-07-24 @ 23:00:37
URL: http://annaeleonora.blogg.se/
Postat av: Linda

Jag har ju ingen erfaranhet av barn men det är inte så länge sen jag var ett själv så... (okej 23 år men jag minns det som igår haha) Alltså jag blev ju VÄLDIGT sällan trött. Okej, första 4 åren sov jag konstant. Men sen blev jag människa å inte zombie typ, å faktiskt var vaken. Å då kom det i överdrift... :D

2008-07-25 @ 05:17:22
URL: http://liiindans.blogg.se/
Postat av: Maria

Linda: All right, skönt o höra, då är det nog OK att ha en unge som typ aldrig är trött. För du verkar ju ha blivit bra o normal o allt! =)

2008-07-25 @ 09:51:40
URL: http://babydarling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0