So much to do, so little time

Idag är en sån dag när man egentligen skulle velat klona sig för att hinna med allt man vill. Huset ser ut som  Brees värsta mardröm efter massor med dagar utan plocka- undanork, samtidigt som Stella vill till Rullsand och prova nya simdynan vi köpte på loppisaffären igår. Fast Leo har ett sår under foten efter att ha trampat på vattenkanna på gräsmattan, och jag har soleksem på halsen och vill helst inte tillbringa dagen på sandstrand...

Hm.

Sitter just nu i fortfarande i pyjamas och håller på med cirkla tio saker samtidigt (Inklusive detta). Håller på att städa lite i Stellas rum, fast passade på att ta paus när barnen har disco och docklek.

Tror dock att dagen ser ut som följer:
  1. Städa övervåningen och plocka in ren tvätt
  2. Duscha
  3. Äta lunch
  4. Ta med mig dagisbästismamman och åka till Uppsala och Elgiganten och köpa ny spis och fläkt. Spisen är hundra år gammal och fläkten har varit paj sedan januari. Varje gång vi steker pannkaka går brandvarnaren igång. Med andra ord jävligt nödvändigt med ny spis och fläkt, men samtidigt jäääääääävligt svidiga pengar att lägga ut. Hur kul är det att betala sextusen för ny spis, liksom?! Men jag är ju vuxen nu. Då måste man göra sånt.
  5. Kanske hinna med lite IKEA och annat smått och gott
  6. Hem och äta middag med familjen på altanen
Ja, så får det bli. Måste nog sätta fart med tvätt-inplockning och städningen nu.

Update: Discolåt från barnens rum just nu är "Boys, boys, boys" med Sabrina från min Absolute Holidayskiva. Hahaha. Någon som minns den?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0