Sommartid=Sluta med blöja- tid

Toalett, potta eller buske. Det är bara att välja. Underbart.


Kommentarer
Postat av: Anna

Haha, fantastisk bild! =)

2008-07-08 @ 19:13:04
URL: http://www.tv3.se/days
Postat av: Chrillan

Va, är Leo pottränad redan? Asså hur hinner du??? Pontus vägrar toan och säger absolut inte till när han är nödig. Han berättar inte ens när han har bajsat. Man känner det på lukten! :)

2008-07-09 @ 00:11:24
URL: http://bamman.blogg.se/
Postat av: Maria

Christajn: Fast vi har inte direkt tränat honom, jag bara köpte fina kalsonger med fotbollar och djur på H&M och sa "Nu är du stora killen så nu får du ha kalsonger!". Han blev jätteglad, och när han blir kissnödig går han på pottan och kissar. Dock har han ju kissat på sig några gånger, fast bara typ tre eller fyra. Alla andra gånger går han.



Men vaddå, Pontus är ju inte så gammal, så man ska ju inte stressa nåt. Det kommer när de kommer! De måste ju först kunna känna kissnödigheten o fatta kopplingen till toan.



Tjoho, lång kisskommentar =)



Har ni en bra semester, baby?

2008-07-09 @ 00:26:10
URL: http://babydarling.blogg.se/
Postat av: Cicci

Härlig bild! Kram C

2008-07-09 @ 00:44:21
URL: http://grancanariamamman.blogg.se/
Postat av: Chrillan

Mm, helt underbar! Fast det blir lite ensamt ibland, Stefan går till jobbet fast han har semester och jag är typ ensam hemma. Känner ju ingen i området och alla mina vänner jobbar. Men nu ska vi börja renovera sovrummet så då får jag nåt att göra!



Apropå Pontus, jo, jag vet att barn utvecklas olika fort. Det kan ju ha att göra med att han inte pratar. Men det börjar bli lite panik med blöjor, han har största storleken nu och den sitter tajt... Skulle vara skönt att slippa krångla med dem. Fast om jag får välja mellan prat och potta så tar jag prat - vi gissar hejvilt vad han vill, just nu är favoritorden gi och ba, han kallar sig Gugge och mig Gigi. (Gi är bil eller fisk eller vadsomhelst, Ba är vagn, t ex släpvagn. Oftast.) Jaja, det kommer väl när det kommer, har inte haft nån blöjelev på högstadiet än!

2008-07-09 @ 00:57:24
URL: http://bamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0