The Problemfixer

Barnen leker med lego. Snart ska de gå och lägga sig, och då sitter jag vid datorn mellan deras rum under tiden de somnar.

Problemet är bara att alla bloggar jag brukar läsa tydligen har semester och gör massa fräna saker och inte alls har tid att skriva. Hmpf. Är det ingen som tänker på mig?!

Dessutom saknar jag Grey's- gänget.

Och lite glamour. Ja, mest av allt saknar jag nog lite glamour om jag tänker efter.

And the answer to everything is: Tre nya bloggar att läsa. Pernilla Wahlgren, Ebba von Sydow och Denise Rudberg. Jorråsatte. Jag och mina nya kompisar. Så låtsas jag att jag också dricker drinkar i Båstad, köper dyra väskor, hoppar studsmatta hos mina föräldrar på Värmdö samt har skrivit bestseller- böcker. Bra, va?

(Fast mest av allt saknar jag ju Norrtälje- Annas och Christins och Emelie och rock'n'roll- Annas och alla andras inlägg...Det gör jag. Man blir ju liksom lite van att typ veta vad folk ätit till frukost och vad de gör varje timme.

Och så plötsligt vet man inte det?!

Scary)




Kommentarer
Postat av: Anna

Jag är här. Typ. Fast snart inte för imorgon går jag på semester och ÅKER TILL VÄSTKUSTEN I EN MÅNAD! (Vilket iofs är en smula kluvet eftersom det finns nån som får mig att vilja stanna kvar).



Men puss på dig vännen om jag försvinner och inte kommenterar mer på ett tag!

2008-07-10 @ 20:38:40
URL: http://www.tv3.se/days
Postat av: Maria

Puss på dig med och ha en helt fantastisk semester hemma!!!

2008-07-10 @ 20:55:37
URL: http://babydarling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0