Men det finaste av allt, alla kategorier:

Minns ni den här killen?

Under stipendieutdelningen ropade rektorn upp hans namn för bästa resultat i klassen på nationella provet i engelska. Jag visste att han skulle få pris, så jag tittade på honom hela tiden. Det tog några sekunder innan han förstod att det var hans namn de ropade upp.

Men sen insåg han. Och reste sig upp. Och drog upp de nerhasade jeansen lite. Och gick fram till rektorn och tog emot sitt pris (Nick Hornbys senaste bok på engelska) med världens stoltaste leende.

Och folk väljer att INTE jobba som lärare?! Märkligt.

Det här är faktiskt ett av mina finaste jobbminnen någonsin, och jag kommer nog att bära med mig det i mitt lilla "Det är därför jag faktiskt älskar mitt jobb, trots att det är jobbiga dagar ibland"- rum i hjärtat så länge jag lever.

Kommentarer
Postat av: Fia

Jag känner ju inte killen, men jag blev alldeles blank i ögonen när jag läste det där. Fasiken vad löjligt blödig jag är!

2008-06-10 @ 20:40:41
URL: http://neverkeso.blogg.se/
Postat av: mollya

Har läst de två senaste inläggen från din skolavslutning o lipat. Må vara gravid o lättrörd, men attans va vackert! :)

2008-06-10 @ 20:55:02
Postat av: Cicci

Vad kul! Tänk vilken skillnad det skulle ha varit för honom om han hade haft en sådan där lärare som bara försöker visa en vad man INTE kan istället för som du, som visat honom att han visst kan lyckas!!! Han vet nog inte ens hur lycklig han och alla dina elever är som haft DIG som lärare...

2008-06-10 @ 23:52:12
URL: http://grancanariamamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0