Min packningsteori:

"Äh, jag stoppar i ungefär allt jag normalt brukar använda så får vi se vad jag känner för att ha. Och vad det blir för väder"

Detta betyder att jag kommer att åka bort i fyra dagar med: En stor väska med mina och Leos kläder, en ryggsäck med Stellas kläder, en stor kasse med jackor, blöjor, necessär och lite annat, en kasse med skor.

Alltså en HEL KASSE med skor. Jag och Carrie, liksom. Tur att jag åker bil, om jag hade åkt tåg hade det blivit lite pinsamt. Men jag menar, gummistövlar och sandaler och flip-flops och gympaskor och ballerinaskor och...Så blev det plötsligt en hel kasse full. Fast vi är ju faktiskt tre personer. Två av dem spiller ketchup rätt ofta samt behöver gummistövlar i vattenpölar, så what do you do.

Det enda som är drygt är att släpa allt uppför trapporna till mamma, och sedan tillbaka igen några dagar senare (Oftast oanvänt...), men hellre det än att sakna nåt som jag inte packade ner.

Som för övrigt också är en del av min packningsteori.

(Gissa om jag släpat saker i mina dagar?! Behöver knappast säga att jag inte är någon backpacker- själ, det är jag alldeles för bekväm för)

Kommentarer
Postat av: Mli

Jodå, jag håller absolut med dig. Åkte till Italien 10 dagar med 27 toppar nerpackat. Om jag använde alla? Näpp, men det var skönt att prova sig igenom innan man gick ut precis som hemma. En trygghet kan man ju säga :P

2008-06-23 @ 22:43:17
URL: http://lenaemeliemarie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0