Sovmorgon. SOVMORGON!

I morse vaknade jag halv nio, vilket var FÖRE barnen. Bara en sån sak. De vaknade kvart i nio, vilket är det absolut längsta man någonsin kan hoppas på. (Ja, förutom när de är fjorton då, och vi drar upp dem klockan två på eftermiddagen. Men det är ju en bit dit)

I vilket fall behövde jag denna sovmorgon, efter nätterna hos mamma. Det är jättemysigt att vara där, men jag sover knappt något på grund av att:
  1. Vi sover alla tre i samma rum, i mammas gästrum/ syrum/ lekrum
  2. Det är morgonsol, vilket betyder att Leo vaknar klockan 6 och glatt säger "Nu är det dag! Jag är vaken nu!"
  3. Jag och Stella sover i samma säng. Visserligen är det en 1.20- säng, men det hjälps inte när man ligger bredvid en snart-6-åring med världens längsta ben som sparkar ungefär oavbrutet. Förutom sparkarna så sover hon rätt oroligt, så det har tagit mig tre timmar att somna. Dessutom ligger hon oftast tvärs över sängen, så jag har vaknat varje morgon med nackspärr.
Till nästa gång vi åker till mamma ska jag köpa med mig en tältsäng till Stella samt mörkläggningsgardiner. Leo ska jag försöka muta in att sova i mammas sovrum. (Han brukar göra det ibland, men den här gången var mamma trött efter sina nätter. Hon jobbar skift på SSAB)

Men nu ska jag sluta gnälla. I natt har alla sovit gott i sina egna sängar, och jag är sååååååå utvilad, thank you very much. Nu ska jag gå in och duscha, och sedan ska vi bära byrå, fixa en dockvrå, skura golv i köket och lägga ut ny matta som jag köpte igår på ICA Maxi. (Skratta inte. ICA Maxi har himla fina och billiga inredningssaker, jag lovar)

Ute är det molnigt och kallt.

Bra! Fixning inne med gott samvete.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0