Stockholm med 9:or i morgon

Jag är inte mentor för niorna, men eftersom blivande sjuorna ska komma på besök imorgon och en av niornas mentorer ville stanna hemma för att träffa sina blivande elever så erbjöd jag mig att följa med.

Inte så mycket att fundera över, utflyktsdagar är alltid hur trevliga som helst. Som imorgon: Bussresa, glada och trevliga elever, Riksdagshuset, matsäck, Tekniska muséet med 4D-biografen, gå på stan.

Dock är en del av dem en smula...Tja. Galna? Så om ni hör om någon incident med rivet Riksdagshus eller pajat Tekniskt museum så vet ni INTE var ni hörde det först, OK?

Efter Tekniska muséet ska jag och Jenny gå i några affärer. Eftersom vi bara har ungefär två timmar på oss (Eleverna fick välja mellan Tekniska muséet och gå på stan efter Riksdagen, och fler än vad man skulle kunna tro har valt muséet. Coolt) så har vi en noga uttänkt plan om vilka affärer vi ska gå till.

Sedan blir klockan fem, och om bara alla elever som är med till Stockholm också är med därifrån så kommer det nog att ha varit en helt fantastiskt dag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0