The Top of the Tops

...Och ändå har jag inte berättat det coolaste! Håller ni i er? Som bakgrundsinformation kan jag berätta att jag är really starstruck och älskar kändisar, jag vet till och med vet vad deras barn heter (Till exempel Pernilla Wahlgren: Oliver, Bianca, Benjamin och Theo). Men vad får jag för det?!

INGENTING! Att jag sett Camilla i "Storstad" en gång när jag var femton år gills inte. Jag ser aldrig kändisar. ALDRIG!

Fram till idag.

Först på Riksdagen så pratade Beatrice Ask i kammaren när vi satt en stund på åhörarläktaren och lyssnade, och sedan på Biblioteksgatan så kommer Prinsessan Victoria gåendes typ en meter från oss.

Prinsessan Victoria!

Hon hade vit T-shirt, jeans, brun väska och solglasögon, och hon gick med en tjej med barnvagn. Och my life is complete. Nu fattas det bara att jag en dag ska bli kompis med en kändis...Något förslag?

Kommentarer
Postat av: Oggygroggy

Ny adress! Nya tag.

2008-06-04 @ 13:42:44
URL: http://oggygroggy.blogg.se
Postat av: Eddie

Mohahaha! Jag har snickelisnackat med bröderna Schulman, trängst med Anna Stadling (om du inte vet vem det är, har du ingen koll), fikat med Bengt Alsterlindh, varit förband åt Laakso, bott i samma hus som två i The Pinks, snackat i telefon med Miss Li i en timme och... Ja just det! Min mammas barndomskompis exmans bror är gift med Carolas syster!

HAH!

2008-06-04 @ 14:16:54
URL: http://lovinganti.blogg.se
Postat av: Maria

Eddie: Imponerande!! absolut imponerande. Och jag känner ju dig, och du är ju praktiskt taget snart en världskändis med din musik, så det gills ju

2008-06-04 @ 19:02:34
URL: http://babydarling.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0