Tönt-tidningar

Fan vad taskiga de är mot fotbollslandslaget. Herregud, ett lag vinner och ett förlorar, big deal. Dessutom är det ju media som upphöjt landslaget till något slags bäst i världen in the first place. Om de bara hade hållt sig lite coola hade kanske fotbollskillarna fått ladda i lugn och ro utan att få hybris.

PS. Fast OK då. Jag erkänner. När jag kom ner för trappan igår satt Jonas och kollade och...Tja, what can I say. Jag kunde inte stå emot. Förlåt, Sverige. Jag ser rubrikerna om några dagar framför mig: "Hemligheten avslöjad! Därför förlorade Sverige mot Spanien och Ryssland, men vann mot Grekland!". Och så underrubriken: "Vi har även även svaret på varför Sverige vunnit respektive förlorat matcher de senaste 15 åren. Okänd kvinna träder fram"

Utan att överdriva kan jag faktiskt säga att de matcher jag inte tittar på ALLTID slutar med att Sverige vinner. De jag tittar på...Well. Får jag inte så mycket för, kan vi säga.

Roligt om tidningarna dessutom visar hur beväpnade vakter låser in mig i källaren på Svenska Fotbollsförbundets kontor, typ i höst de gånger Sverige spelar VM-kval. "Bildextra! Sveriges hemliga vapen för vinst"

PS igen: Dock är jag ju en fotbollstjej, har spelat i Islingby IK och Ornäs BK plus till och med varit fotbollstränare, så jag kan inte låta bli att titta när Sverige spelar viktiga matcher. Dessutom spelade de ju rätt kasst igår, så det hade nog inte spelat någon roll om jag inte tittat.

Och lite kul var det ju ändå att Ryssland var så bra. Jag gillar underdogs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0