Typiskt

Vi sitter och äter glass och firar att vi shoppat färdigt på IKEA, kommit hem ordentligt samt gjort i ordning i Stellas rum när jag plötsligt kommer på en sak.

Jag: Du...Varför köpte vi inte en 1.20-säng på en gång?! Hur dumma i huvudet är vi?!
Jonas: Äsch, det spelar väl ingen roll

Spelar väl ingen roll?! Ni hör ju, exakt det här är det jag saknar mest av allt att inte ha en kompis i närheten. Sådant här måste man ju TÄNKA PÅ! Om jag hade haft min gamla grannbästis Cicci med mig på IKEA istället, hade vi stått och sagt "Å ena sidan" och "Å andra sidan" tills vi kom fram till att det är ju betydligt smartare att slå till på en stor säng när man ändå håller på.

Den enda jag pratade med vid sängköpet nu var en IKEA-anställd som i och för sig var himla duktig på sängar men som kanske inte hade det som sitt åtagande att analysera sängköp på djupet. (Och det var ju dumt, för hade han varit lite mer diskussionsvillig så hade jag ju köpt en dyrare säng)

På jobbet pratar vi "Å ena sidan" och "Å andra sidan" hela tiden tills vi kommer fram till de där fantastiska Tip Top- idéerna. Undrar om Gunilla vill flytta ihop med mig?

Eller åtminstone följa med till IKEA nästa gång. Jonas kan få följa med som släpvagns-chaufför, för det gjorde han himla bra idag måste jag säga.

Ja, ja. 90-sängen är köpt och monterad, så det är inte mycket att göra åt. Och Stella är överlycklig över sin nya säng. När vi får hit fina 50-talsbyrån och köper ett sängbord på någon loppisaffär, så kommer stora lilla tjejen att ha finaste rummet i hela världen.

Och finaste dockvrån.

Kommentarer
Postat av: Anna

Fina Maria!! Åh, vad jag skäms! Min mobil har tydligen konstrat lately, vet inte om du ringt på den? Såg att du ringt hem en dag men glömmer liksom att ringa tillbaka hela tiden... Jag har ställt till det med fredag eftersom Lillemans skånekompis kommer med ett flyg för att vara hos oss en vecka. Men du kan inte helgen efter? Vet du vad jag blev sugen på..? En kryssning! Är iväg rätt sent ikväll, men vi kan väl ringas imorgon?! Saknar dig!! Massor av kramar!

2009-10-19 @ 15:23:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0