Jag erkänner

Jag röstade på Charlotte. Fast såklart på BWO mest, till och med ringde jag två gånger på dem, en gång på det billiga och en gång på det dyra, bara för att vara på den säkra sidan.

Och det gick ju bra...

Fast en glittrig schlager-klänning är en glittrig schlager-klänning, och shining star Charlotte kommer säkert att fixa att ta oss till final i Serbien. Som Kristian Luuk sa: "Det finns ju ett liv även efter Melodifestivalen. Det finns ju ESC"

Märkte ni förresten att Björn Gustafsson hade lånat min aerobicskiva?

För övrigt är ju Melodifestivalen en helt fantastiskt underhållning. Stella fick vara uppe och titta på hela, men hon var lite besviken att inte "Upp och hoppa" vann. Och att det inte var två vinnare. "Men mamma, när kommer den andra som vinner?!" Annars var hon överlycklig, tyckte att jag skulle ringa och rösta på typ varenda låt samt satt med tidningen framför sig och parade ihop låtarna med bilderna från tidningen. Till och med har hon lärt sig vilket nummer alla har på vår Melodifestivalsskiva.

Lärt sig texterna har hon också, som till exempel "Musik med dunka dunka och en jävla massa sprit". Hrrm.

Ja, ja. Det är smällar man får ta när man lär sina barn sunda värderingar, att bara äta godis på lördagar, tydliga gränssättningar samt att älska Melodifestivalen till döds.

Bara en sak till: Thank GOD för jurygrupper, annars hade vi skickat Sanna till Serbien. Jättefin låt, men...Zzzzz. Och kom igen, visst är det fler än jag som är tävlingsinriktade? Och som vill gå till final i ESC?

Precis. Då röstar vi inte på en tråk-låt nästa gång. Deal?

Kommentarer
Postat av: Christin

Jag fattade inte grejen med Sannas låt, den är väl inte schlager? Hon ylar bara "Eehempty roohoom" med gråten i halsen, som om det vore på riktigt, att hon just blivit dumpad och brast ut i sång istället för att prata. "I feel a song coming on" om du minns ditt gamla vykort i köket på Djäkneg.

Japp pengarna är framme, med hälsning från Maraja (Jonas!). O jag har inte slösat en krona den här helgen! Very good!

2008-03-16 @ 08:28:25
URL: http://bamman.blogg.se
Postat av: Åsa

Håller helt med dig!!!! röstade massor både på BWO och Pirelli.. Men björn är ändå alltid bäst... kan vi inte skicka honom till esc?

2008-03-16 @ 18:19:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0