The Party

När man don't get out much, så är det ju jättekul bara att fixa iordning sig. Att dessutom göra det på snyggt och stylish hotellrum med Christin är ännu bättre.

När vi sminkat oss snygga nog för att matcha ett gäng twenty-somethings, så gick vi ner på stan för att träffa Anna och Malin.
I teorin: Så skulle vi gå till trendigt och mysigt ställe, där vi i lugn och ro käkade middag och drack några glas vin innan vi åkte hem till Oskar och gänget.
I praktiken: Så var vi för det första sena, och för det andra övertygade om att kinarestaurangen utan gäster nog var ett alldeles utmärkt ställe att äta på. Säkert väldigt trendigt. Ah well, vi fick ett bås och maten var god. Och egentligen ville vi ju bara åka till festen.

(Faktiskt jättemärkligt, om man tänker efter, det här att veta massa saker om bloggare man gillar men aldrig ha träffat dem på riktigt. Och sen få se dem! Ja, till och med prata med dem och hänga med dem en hel kväll! Helt fantastiskt kul.)

Iallafall! Taxin svänger upp mot ett bostadsområde, och det blir plötsligt alldeles tyst.
Anna: Bor han hemma?!
Jag: Nää...Eller?!
Vi ser det framför oss: Killar i keps som spelar Nintendo, Elena som sitter i en fåtölj och surt messar sina kompisar, en mamma som kommer uppför trappan med O'boy och bullar. Och vi fyra inklämda i en liten bäddsoffa, men hur mycket vi än försöker få igång en konversation så fnissar de bara och spelar generat vidare.

Dock stannade taxin till slut framför ett hus med lägenheter i, och vi andades ut. Och gick in. Och där var de! Våra bästa favoritbloggare, och believe it or not, men de var precis lika bra, om inte bättre, IRL.

Dessutom är de jättesnälla. Jag har genomskådat dem.

Sen fortsatte kvällen med allt en bra fest ska innehålla:
  • Förfest med soffa, musik, sköna människor, nya bekantskaper, vin, sprit. Och en dator. Inget någon skrev var ju riktigt sant, men det här hade ju faktiskt varit hur kul som helst om det hade stämt. Eller, ja. Lite kul.
  • Förvirrad taxiresa in till stan ("Va?! Är taxin här redan?!)
  • Vild diskussion på stan där nio personer ska försöka enas om uteställe
  • Ett uteställe där vissa personer behövde bli bjudna på shot för att överhuvudtaget sätta sin fot på ("Alltså, ni ska veta att det här är JÄÄÄÄVLIGT högt i tak för mig. Jävligt högt")
  • Vakt som frågar om leg på 18-årsställe
  • Disco
  • Medsmugglad Baccardi Breezer öppnad på rök-altanen.
  • En omkullvält kandelaber. Hade en viss Carrie bränt ner Frimis hade det blivit...tja, en aning dyrt
  • Djupa samtal om livet (Minns inte riktigt vad vi kom fram till. Men klokt var det)
  • Mingel-fotograf som tog bilder
  • Soff-häng
  • Burger King- efterfest
Och sa jag sköna och roliga människor?

Ja, det gjorde jag nog. Och det bästa av allt: Trots nio enheter (Som Bridget Jones skulle ha sagt) alkohol så lyckades jag tvätta bort smink, dricka vatten och ta två huvudvärks-tabletter innan jag somnade. Jorråsatte! Hur mycket vuxen-poäng är inte det?! Eller OK då. Tant-poäng, om man så vill...

Kommentarer
Postat av: Anna

Låter som ni hade en grym fest! Jag kan rekommendera Bakis-brustabletterna. Funkar utmärkt även efter den vildaste fest. Bara man kommer ihåg att dricka dem innan man somnar...

2008-03-09 @ 23:09:54
URL: http://www.tv3.se/days
Postat av: Rockpoet

Fin sumering av en fin kväll! Fler djupa diskussioner på Burger King står och väntar på oss, jag smider redan onda planer för nästa fest...

2008-03-09 @ 23:39:33
URL: http://rockpoet.blogg.se
Postat av: Oggy

Härlig kväll! Skit kul att ni kom! Tequilan var det inget fel på, den gick ju åt rätt så omgående. ;)

2008-03-10 @ 11:29:50
URL: http://oskarlindqvist.blogg.se
Postat av: pelle

massor me plus till dig & dina vänner, numera likaså mina nya vänner, gött! har fortfarande dock inte kopplat riktigt vilka som kände vilka & hela den grejjen, men d visar sig nog snart :)
ett minus till dig! varför? för att vi inte samtalade mer. tror att vi skulle kunna ha bra samtal..nåja, så kan d gå..btw, tack för de fina orden ang "hjärtesorg"..sånt värmer alltid..kram!

2008-03-10 @ 22:16:27
URL: http://pellepatrask.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0