TV-analys

  • Gossip Girl: Snygga ungdomar. Inte så mycket handling. Snygga kläder och sprit. Tja...Jovars, får duga
  • The starter-wife: Lite Desperate Housewives-härmig, men ändå kul och bra. Ska absolut titta nästa tisdag. Men allvarligt talat, är det inte lite svårt att koncentrera sig på handlingen ibland när man bara tittar på Debra Messings näsa?!
  • OB-reklam: Tamponger på natten- är det tillåtet nu?? Har i och för sig alltid haft det, men någon (Skolsyster? Mamma? Kompis?) skrämde upp oss med att man kunde få tampongsjukan.

Tampongsjukan! Ni hör ju. The horror, the horror. Har dock inte den blekaste aning om vad tampongsjukan är, men jag är fortfarande lite rädd för den.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tampongsjukan! Alla kvinnors skräck för något de inte har den blekaste om vad det är. När jag gick på högstadiet hävdade min kompis att hennes mamma trodde att hon fått tampongsjukan. Tydligen var ett av tecknen lättretlighet och dåligt humör. Personligen tror jag mer på pubertet och PMS...! =)

2008-03-12 @ 08:14:29
Postat av: Fia

Min svägerska har haft tampongsjukan, och hon var tvärdålig. Fick åka akut till sjukhus och fick antibiotika intravenöst. Det visade sig att hon hade GLÖMT att plocka ut en tampong, så hon hade i princip blivit förgiftad. Så himla äckligt!

2008-03-13 @ 22:49:36
URL: http://neverkeso.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0