Work like there is no tomorrow

Jag inser att jag nu kommer att låta som en workaholic-maniac, men faktiskt så har jag inte riktigt förstått att jag har påsklov. Det är planeringar och lektioner och mentorselever och möten och galningar i uppehållsrummet (Som för övrigt har gjort värsta duktiga jobbet idag. Åhhh om jag kunde berätta om allt som de fina eleverna gör. Jag lovar att ni skulle bli alldeles tårögda!) och galna kollegor och genomgångar och kopieringar och handledarutbildning och omdömen och kaffedrickande och skvallrande och specialelever och...

Well, tror ni fattar. MEN! Så slog det mig alldeles nyss. Faktiskt så jobbar jag bara imorgon och sen så har jag massa dagars påsklov! Sweet joy of långa kaffefrukostar, lek med barnen och softa hemma. Plus att jag och barnen ska åka till Borlänge och bo hos mamma måndag till torsdag, och kommer då även att hinna med att träffa bästis-Camilla, hälsa på min kusin och deras barn som är Stellas och Leos favorit-kompisar, loppis-shopping, kanske en tur till Kupolen, lastbilsåkning med min mosters man Håkan (Leo älskar Håkan, och om han får åka med i Håkans lastbil så kommer han nog vara villig att byta ut mig och Jonas mot honom anyday)

Imorgon har mina sjuor matteprov sista lektionen, och deras bästa mattefröken i hela världen (Ja, jag alltså, om jag behöver förtydliga) kommer att bjuda på godis från påskäggshalvor.

Har hört att socker-chock är bra för tabell- och diagramräknandet.

Kommentarer
Postat av: Moster Ulla

Hej Maria!
Håkan hälsar till Leo att en provtur med lastbilen kan ordnas. GLAD PÅSK! /Ulla

2008-03-19 @ 23:04:07
Postat av: Rockpoet

Ursäkta språkpolisen men "Work like there is no tomorow" ska det väl vara?

2008-03-20 @ 00:24:01
URL: http://rockpoet.blogg.se
Postat av: Fia

Nej rockpoet, lita på Maria - hon vet vad hon skriver. "tomorrow" med två "r" ska det vara.

2008-03-21 @ 14:14:53
URL: http://neverkeso.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0