Dagisfesten

Mina fina barn var alldeles lyckliga imorse. "ÅH, idag är det måndag, då är det dagisfest efter dagis!". Tacksamhet är en dygd, det har jag alltid sagt.

Om festen: Pannkakspicknick inomhus (Regnade ute), film från Leos avdelning från samling och mat och lite annat, bildspel på datorn, roliga föräldrar, utställning av mjölkkartongsbilar, underbara fröknar som fick presenter som vi hade samlat ihop till, tipspromenad, glass med maränger och jordgubbar, dockvrålek.

Fråga på tipspromenaden: Vem släcker elden?
a) Polisen
b) Brandmammen
c) Bussen

Leo tänker lite och säger sedan glatt "Bussen!". Vi arbetar vidare med att uppnå kunskapsmålen för 2-3- åringar. Stella klarade dock alla frågor galant. Som "Vilket telefonnummer är det till polis, ambulans och brandkår?" och "Vad äter ekorren?"

Kommentarer
Postat av: Linda

Jag höll på fråga "vad äter ekorren egentligen?", men sen insåg jag hur fruktansvärt korkad jag lät. Så jag håller nog tyst. Fast i smyg (ssschhh!), vad äter ekorrar? :|

2008-05-20 @ 14:19:28
URL: http://liiindans.blogg.se
Postat av: Nicole

Hej! :)
Jo på huvudräkningsdelen fick jag 8/20 p så inte så jätte bra men fortfarande godkänt tror jag. På tärningsdelen (om du vet vilken det är?!) så fick jag 5/9 p. Jag har inte haft muntliga nationella än och inte fått reda på delen där man fick använda miniräknare. Men det kändes bra och min lärare har lovat att jag kommer behålla mitt G i matte. Så det känns bra! :)

2008-05-20 @ 15:29:20
URL: http://nicolesandin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0