En aning gråthuvudvärk

Att ha en dvd-box med en sjukhusserie har förstås även sina nackdelar.

Ett av kvällens avsnitt var med en döende mamma i cancer som gav livsråd till sin tonårsdotter. Från collegetips till drick endast ett glas champagne på ditt bröllop, fulla brudar ser tacky ut. Sedan finalen: "Du kommer kanske att få ett barn som du kommer älska över allt annat och du kommer att tro att du behöver oroa dig över vilket instrument det ska spela eller hur bra det går i skolan, men kom ihåg det här, att det enda som betyder något är om ditt barn är lyckligt eller inte. Så du kommer att vara ledsen ett tag, det är OK, men var inte ledsen för alltid, lova mig det?"

Åh, jag dör vad sorgligt. Snyft.

För övrigt har jag några andra reflektioner:
  • Jag skulle hellre vara tillsammans med George än McDreamy. George är söt och charmig och har oanade styrkor.
  • Vad gäller McDreamy, hur sexigt är det med en gift man som står mitt emellan sin fru och Meredith i hissen medan han flirtar med Meredith?! Slemmigt. SLUTA TITTA PÅ HENNE, du bor med din fru for crying out loud.
  • Frun, ja. I början var det hon som var den snygga och coola, men nu börjar hon mesa till sig. Lämna din flirtande man och välj och vraka bland alla andra istället, hon måste ju kunna få vem hon vill?
  • Jag börjar gilla Meredith mer och mer, fast bäst av alla är Izzie. Tvåa Meredith, trea Christina och delad fjärdeplats George och Alex.
  • Fast min all time favorit är såklart Dr. Bailey. Skönaste replikerna och snärtigast rumpa när hon går.
Ja ja, jag VET att de inte finns på riktigt. Eventuellt kan det vara så att jag behöver skaffa mig fler kompisar där vi bor.

(Fast efter Grey's ska jag köpa Vänner- boxen. Gills det?)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0