What to wear, what to wear

Inte nog med att jag kommer att vara vältränad och smal imorgon, jag kommer dessutom att vara alldeles utsövd och fräsch som en nyponros. Jag tänkte gå och lägga mig snart, och eftersom jag inte börjar förrän 9.30 imorgon så kan jag sova till åtta. Ahh.

Dock skulle jag behöva en makeover vad gäller kläder. I min garderob finns:
  • Svarta poloklänningar: Eh...Nä. De är finare i februari än i maj, va?
  • Massa koftor: Svarta, vita, bruna och gråa. Inte en vårfärg så långt ögat kan nå
  • Stuprörsjeans: Förhoppningsvis även snart mina snygga, kortare jeans. Detta hjälper dock inte imorgon, om det inte är så att Bodystep- passet var så effektivt att jag till imorgon har gått ner tre kilo... Tja, varför inte?!
  • Prickiga blusar: Snygga, men aningen för korta. Man måste ju kunna tappa en penna i korridoren utan att visa trosorna för halva stan.
  • Tusen och åter tusen kjolar: What can I say, jag hittar ofta snygga kjolar. Dock hittar jag inte lika ofta tillfällen att ha dem...På jobbet går jag runt i svarta sandaler, och skulle jag ha kjol till så ser det ut som jag ska plocka svamp. Dessutom känns det som om jag har klätt ut mig varje gång jag har kjol.
  • Klänningar: Se ovan.
  • Linnen: Visserligen snygga, men aningen för urringade för att det ska kännas bra att luta sig fram och förklara hur man räknar valutaväxling eller ekvationer.
Imorgon ska jag nog ha svarta stuprörsjeans och en grå, kortärmad stickad lång kofta med knyt.

Ja, ni hör ju. Min vårgarderob är under all kritik. Sofi Fahrman, kom och rädda mig.

(Fast jag har ett par våriga ballerina-skor i guld. Det har jag. Dessa är dock två år gamla, och Sofi skulle antagligen skratta rått när hon såg dem)

Kommentarer
Postat av: Lisa

Samma här! Det som var värsta fräckt och kändes jättebra för tio grader sedan känns nu helt fel! Ägnade två timmar på stan igår åt att gå igenom varenda affär och hittade inte en ljus tvätt på ett endaste par jeans, inte en vippig kjol, vit kofta eller fina ballerinaskor. Spelar ingen roll att man har money to spend eller tid att shoppa när det inte finns något man vill ha! Ska dock göra ett nytt försök idag, annars får jag gå naken till jobbet imorgon (alternativt i en mörkbrun ylleklänning...). Idag piffade jag till det med svarta stuprörsjeans, svart tröja och ett par gula och rosa gympaskor. Så vårig man kan vara då.

2008-05-14 @ 07:53:35
Postat av: Maria

Lisa: Haha, well, naken låter i och för sig fränare än mörkbrun ylleklänning... =)
Men gula och rosa gympaskor låter ju jättefräscht och vårigt ju! Och svart är ju alltid svart som vi brukar säga...Dvs still going strong!

2008-05-14 @ 09:34:31
URL: http://babydarling.blogg.se
Postat av: Emma

Jag är direkt avundsjuk på att du har kjolar, jag hittar aldrig några! Jag har en som är typ ylle, med andra ord: big nono. Jag har snott min outfit för dagen från min sambo, men det kanske inte du kan? Om du inte hittar någon jättestor rutig skjorta o går grunge?
I alla fall, jag är fullast och har störst näsa på kortet. Får väl säga att jag är blond också, så du inte tror att jag är killen i vit tröja. =)
Ha en bra dag!

2008-05-14 @ 12:16:51
URL: http://bittermandel.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0