Inredningstrend jag inte riktigt förstår, om jag ska vara ärlig

Vitt shabby chic.

Allt är ju liksom bara...Vitt? Har försökt att börja följa några inredningsbloggar, men allt är ju bara i just vitt. Efter ett tag ser inte mina ögon något för allt det vita, ungefär som att man aldrig kan se pucken i ishockey.

(Fast det är ju för att allt går så snabbt...Sorry, dålig liknelse. Glöm det)

Jag gillar vissa av sakerna var för sig, absolut, men tillsammans så blir de ju bara...Tja, vita. Fast när vi ändå är inne på det här med inredning, ska jag visa några saker jag vill ha till köket? Om ni säger nej visar jag det ändå. Helst hade jag ju haft Cicci kvar som granne så att vi hade kunnat sitta i soffan i två timmar och säga saker som "Men du kan ju ställa den här istället..." och "Å ena sidan" och "Å andra sidan". Men nu bor min darling på Gran Canaria och jag sitter här och har inredningsdiskussions- abstinens.

Så! Här kommer det.



Favorit i repris. STOLEN! Har fortfarande inte köpt några nya köksstolar, fast nu precis när jag skriver kom jag på att barnen ju har sina egna egna stolar. Och Jonas bryr sig inte så mycket om inredning och köksstolar. Kan man köpa endast en stol till sig själv?!

Fast det är klart. Det ska ju se snyggt ut också. Mer stylish med fyra likadana plus barnens två stolar. Under vårt nya köksbord och de- Anyday now- nya stolarna vill jag ha den här mattan:


Både stolen och mattan från Mio.

På nytapetserade väggen (Eller ja, i somras, men det känns nyss) vill jag ha någon av de här två tavlorna. Kan inte riktigt bestämma mig för vilken som är bäst. Vad tycker ni?



Fast med annat efternamn. Faller dock lite på att vi inte är gifta och har samma efternamn. Kan man gifta sig för att man tycker att en viss tavla är snygg?!



Den här tavlan har sådan skön text, så att det nästan är värt att köpa den för det. Båda tavlorna är målade av fantastiskt duktiga Isabelle Norman som har sin hemsida och webshop här.

Åh, vad kul att prata lite inredningsfix! Fast jag vill ju helst ha alla sakerna NU. Eller rättare sagt, jag vill ha pengar nu.

Nu ska jag gå ner och se några avsnitt SATC från boxen. Ha en bra fredagkväll, kära vänner!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Hej gumman!

Jag har ju oxå hittat en massa inredningsbloggar och de flesta inreder i mycket vitt... Men jag ser det mer som en vit canvas och tänker hur jag skulle kunna överföra de små detaljerna in i vårt hem och så lite färg så klart! Dom lyckas ju få sån jäkla snygg helhet och harmoni i hemmet så man blir alldeles avis.

Kram o trevlig helg

2008-11-21 @ 23:49:46
URL: http://[email protected]
Postat av: loly

Jag gillar stilen. Men mest för att det ofta är äldre möbler. Och ett enkelt sätt att få allt att passa ihop.



Jag vill för övrigt ha Leksandsstolar.

2008-11-22 @ 01:10:54
URL: http://lolybloggar.blogspot.com
Postat av: Cicci

Problemet om du börjar med bara EN stol till dig själv är att barnen växer och blir större och inte vill sitta på sina tripptrappstolar längre och då kanske antingen att stolen du köpt inte längre tillverkas (jag menar - så fort växer de ju inte!) eller så har du en sliten stol och tre nya, det blir kanske obalans i trendigheten då? Tavlorna måste du ju ha båda två!!! Och den med efternamnet är väl bara att skriva båda efternamnen?! Casa de Johansson-Larsson låter väl inte så tokigt? Och ni har ju dessutom två icke-sson namn! Hur snyggt somhelst! Mattan däremot verkar opraktisk, smulor och klegg blir omöjligt att få dän... Kram

2008-11-22 @ 19:31:09
URL: http://grancanariamamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0