Måste bara få dela med mig av denna underbara händelse:

Idag på jobbet la jag in en innehållsförteckning i handledarutbildningsdokumentet med alla journalanteckningar, PYT och sammanfattning, och klickade sedan på utskriftknappen. Och gick och hämtade det i kopieringsrummet. Och stoppade det i en fin, röd plastficka. Och klappade lite på det och la det på mitt skrivbord.

Oh happy day!

På torsdag är det inlämning och sista kurstillfället. Egentligen borde man väl läsa igenom allt en sista gång, men om jag tvingas läsa mina egna rader om "kunskapsinhämtning" och "Dock anser jag att..." så kräks jag. Och min kollega kräks på sitt, så då läser vi varandras och rättar istället.

Saken är också den att man kan få VG på kursen, och det vill man ju. Ha, alltså. Inte för att någon vet vad som krävs för att få VG (Bra skrivförmåga? Smarta åsikter? Något special- kriterie som ingen vet? Tur eftersom vi egentligen inte tror att någon på lärarutbildningen kommer orka läsa allas inlämningsuppgifter utan istället ger ut VG'na slumpvis?), men är ju faktiskt lite häftigare med ett VG än ett G.

I vilket fall är det helt fantastiskt otroligt skönt att vara klar med alla skrivuppgifter. Och med alla omdömen! Och alla utvecklingssamtal! Och nya planeringen som gäller fram till jul! Ja, jo, känns bra det här.

(Fast det vågar jag nästan inte skriva eftersom det då säkert dyker upp något jobbigt och oförutsett imorgon. Så glöm att jag sa något, OK?)

Kommentarer
Postat av: Dannie

Hej Maria! Jag har läst din blogg ett tag och tycker den är väldigt underhållande! Verkar som du och Stella har blivit lite kändisar tror jag, för visst är ni med i Svenska Turistföreningens Årsbok. Fick den i lådan idag och bläddrade igenom den lite snabbt och såg er på bild från Furuvik. Så nu är du en kändis som folk vill bli kompis med!

2008-11-11 @ 19:19:55
URL: http://dannie.blogg.se/
Postat av: Maria

Dannie: Tack, vad snäll du är!! Och hahaha, på bild i Stf's årsbok?! Fränt. Eller nä förresten, inte så kul, jag ser ju faktiskt ALLTID inte riktigt klok ut på bild. Om det nu är jag så hoppas jag att det var på jäääävligt långt håll =)



Kram och ha det bra!

2008-11-11 @ 20:22:41
URL: http://babydarling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0