Quick update

Tror ni att jag lyckades med att komma iväg i så god tid att jag kunde gå lugnt och stilla till jobbet? Oh nej.

Tror ni istället att jag fick lov att springa allt vad jag kunde som ett jäkla spektakel och komma fram i samma stund det ringde in? Oh yes. Alltså, hur tiden ALLTID går fortare på morgonen, det övergår mitt förstånd.

Inte hann jag borsta håret heller innan vi åkte, och koftan knäppte jag och lät skärpet hänga löst i två hällor eftersom det var så bråttom. Very not stylish. Så skulle nog aldrig Engla's showroom- Engla göra.

För övrigt har jag nu svaret på hur dålig min kondition är: Åt skogen eftersom jag inte tränat på över ett halvår men ändå tillräckligt bra för 300 meter sprint med efterföljande parentesuttrycks- genomgång utan att flåsa. Det måste man väl ändå kalla godkänt, va?

Imorgon har jag fritids- och skollämning fast utan att ha lektion första timmen. Oh praise the Lord.

Nu ska jag gå ner och powerstäda (= Plocka undan i vardagsrummet och tända värmeljus så att jag kan titta på "Medium" sedan och leka att jag har ett välstädat hus) en liten stund medan Jonas passar barnen när de badar. Idag har de åkt skridskor (Stella) och pulka (Leo), så ett bad på kvällen blir just perfect.

Och vi har massor med snö! Hur mysigt är inte det?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0