Har jag förresten berättat att vi ska på bröllop nästa lördag?

Åhhhhhh vad fiiiiiiiint det kommer att vara. Det är två av våra vänner i Uppsala som gifter sig.

(Ja, med varandra alltså. Brudgummen är en gammal nationskompis från back in the days och hans tjej, snart fru, och jag var mammalediga samtidigt och har druckit åtskilliga koppar kaffe och suttit på golv och lekt med bebisar åtskilliga timmar ihop, så jag räknar dem båda till lika nära vänner)

Roligt som tusan ska det bli i alla fall. Och sa jag fiiiiiiiiiiint? (Kom ihåg: Näsduk och extra smink)

Men nu till min fråga. Det är oktober och borgerlig vigsel (Tror jag. Eller det behöver det kanske inte vara bara för att det inte är vigsel i en kyrka? Måste genast kolla inbjudan igen) och jag funderar på att ha min svarta, blanka kjol med hög midja.

Får man det?

Ha svart kjol alltså.

Svar till "Människan utan inbyggd dresscode som helst går i jeans, men som inser att man såklart ibland måste vara finklädd. Och att det när det väl kommer till kritan är rätt kul att vara det också, bara man slipper skämmas över fel färgval på kjol"


Kommentarer
Postat av: Cicci

Hur har du mått egentligen dessa dagar utan bloggande??? Jag får superabstinens på en gång! Härligt att du är tillbaka darling!

2008-10-01 @ 23:39:26
URL: http://grancanariamamman.blogg.se/
Postat av: Honung

Du kan ha svart kjol om du har något annat upptill. Så länge du inte är helsvart och ser ut som du ska på begravning så är du helt rätt. Och om man gifter sig i Oktober så får man skylla sig själv om gästerna har något snyggt svart på sig. :) Jag är så glad att du är tillbaka. Kram!!!

2008-10-02 @ 00:10:48
URL: http://honungsbullen.blogg.se/
Postat av: Lina

Du kan absolut ha helsvart kjol! Jag hade svarta finbyxor (lite som kostymbyxor) på min kompis bröllop, men hade färger upptill. Är du riktigt, riktigt osäker så kan du prata med brudparet bara för att få vara på den säkra sidan. :)

2008-10-02 @ 06:55:51
URL: http://linasliv.blogg.se/
Postat av: Lina

JA! Just det - tänkte ju skriva det här igår men hamnade i senilkoma - kul att du är tillbaka! YAY! :D

2008-10-02 @ 06:56:38
URL: http://linasliv.blogg.se/
Postat av: Chrillan

Håller med Honung, svart på ett plagg är inte deppigt bara snyggt! Egentligen är det viktigaste väl att man inte har vitt om bruden har vitt? (Förresten hade Ashlee Simpsons brudtärnor svarta Vera Wang-klänningar på hennes sommarbröllop, så anything goes!)

2008-10-02 @ 08:41:39
URL: http://bamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0