Jag vet att jag sagt det förut, men...

Så himla smart var det ju inte att köpa säsong 1 av "Ghost Whisperer" när man är så mörkrädd som jag är.

Visserligen går det helt OK att titta på det, trots allt så tycker jag ju att det är bra, det kritiska momentet blir när jag stänger av och släcker lamporna. Eller borstar tänderna och tvättar bort sminket i badrummet. Eller går upp till övervåningen när det är alldeles släckt och mörkt där nere.

(Som en liten parentes kan jag berätta en sak som min kompis Nina berättade för mig för ungefär hundra år sedan. Eller åtminstone tio. Hon jobbade som sjuksyster i Norge ett tag (Eller om det var hennes kompis?) och bodde inneboende i ett hus som det sas spöka i. En kväll när hon höll på att borsta tänderna så var hon HELT SÄKER på att hon kände en hand läggas på hennes rygg.

Very creepy.

Detta brukar jag tänka på ungefär varje gång jag tvättar bort sminket (Tack för det, Nina!), och så måste jag titta lite bakåt trots att jag har fullt med ansiktstvål i ögonen. Och så svider det lite.

Fast om jag får välja mellan svid i ögonen och spökhänder på ryggen så väljer jag svidet. Absolut)

Usch, fast varför skrev jag om det där? Nu måste jag tänka på något roligare.

Bob i "Twin Peaks"...

Eller jag menar läsa lite i någon gammal Mama- tidning som ligger under nattduksbordet. Ja, det ska jag tänka på.




Kommentarer
Postat av: Cicci

Som sagt: Jag tycker inte längre Twin Peaks Bob är läskig! Det spelar ingen roll hur mycket du än försöker skrämma mig! Däremot han - den blonde jätten i Stieg Larssons tredje bok - han är jag dörädd ska stå på min terrass och vilja komma in...

2008-10-13 @ 23:29:19
URL: http://grancanariamamman.blogg.se/
Postat av: Emma

Okej, när jag jobbade i Norge sas det att i de rucklena til personalbostäder jag bodde i skulle det spöka. Om man gick på toa på natten kunde man se en pojke ligga naken i duschen. Allt enligt en före detta gästarbetare. Jag såg aldrig något. Å andra sidan hade jag hellre kissat i sängen än gått på toa där på natten..

2008-10-14 @ 09:40:20
URL: http://bittermandel.blogg.se/
Postat av: Nina

Jo, nog var det jag allt! Och Maria, jag looovar och svär att jag kände en hand på min rygg! Skulle också hellre välja "svidet"...

2008-10-14 @ 13:40:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0