Kalas avklarat

Tjugo ungar vid långbord ätandes pizza och tårtor. Gulligt. Sedan började hälften springa omkring och jaga varandra med ballonger, så dagismamman (Och övriga gäster...) skruvade lite på sig och så fick hela gänget gå ut på en gräsplan i närheteten och leka lekar istället.

Efter det fick de sina godispåsar, och sedan var kalaset slut. Alldels lagom. Stella och dagiskompisen ville leka mer, så Stella fick följa med dem hem medan jag och Leo åkte till ett nästan folktomt Lidl och handlade.

Att handla på söndagar är för övrigt hur avslappnande som helst. Leo satt i kundvagnen och åt sitt kalas- godis, och så strosade vi runt i gångarna och småpratade medan vi handlade ägg och sallad och köttbullar och lite annat. Ett nytt pussel till Leo för 29 kronor där man lär sig siffror, och ett stort skrivbordsunderlägg till mig att ha på jobbet. När jag stod framför en korg med trosor och på allvar tänkte "Hm, de här var ju rätt fina...?" fick jag dock lov att skärpa till mig och gå till kassan och betala.

Stora skrivbordsunderlägget verkade vara otympligt att ha på cykeln imorgon, så vi åkte förbi på jobbet och la in det. Att gå runt i en alldeles tom och ödslig skola = Very creepy, tur att jag hade Leo* med mig.

* = Liten kille som fyller 3 den 10 november. Kanske inte så mycket hjälp om spökena / tjuvarna väl skulle komma, men skönt att ha någon att hålla i handen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0