Logistik- VM del...73?

I morgon efter jobbet är det näst sista (Praise the Lord!) tillfället av handledarutbildningen. Egentligen är det intressant och roligt, men det är alltid sådant pusslande med barnen. Imorgon har Jonas lyckats få sluta tidigare och kommer med tåget kl fem så att han kan hämta dem före 17.30 då dagis stänger.

Handledarutbildningen håller på till 18.30, så om inte han hade slutat tidigare hade jag fått lov att smita en och en halv timme tidigare och hoppats att ingen av lärarna märkt något.

Fast alla seminarier har varit himla bra. Och kurslitteraturen intressant och lärorik. Och nätverkandet med kollegor från hela kommunen kul. Och lärarna kunniga och vettiga.

So what is the nackdel? Jo, att efter varje tillfälle ska man skriva en seminariejournal där man tar upp dagens ämne, egna funderingar samt behandlar litteraturen. De första gångerna var jag duktig och gjorde detta dagen efter då man faktiskt mindes något, men sedan april har jag varit busy, busy och liksom bara förträngt detta åtagande.

Och nästa gång ska alla seminariejournaler plus sammanfattning på kursen plus "Praktisk yrkesteori" (Men DEN har jag faktiskt skrivit!) in. Men, men. Vecka 46 när alla mina omdömen och utvecklingssamtal är klara ska jag sitta kvar på jobbet till sent någon kväll och liksom bara låta fingrarna flyga fram över tangentbordet. Och bara BLA BLA BLA BLA och hoppas på att bli godkänd.

Borde fungera.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0