Scary

Läser om Katrins uttalande i Idol- eftresnack förra veckan och om Alex inlägg där han säger att TV4 faktiskt tog henne för att hon skulle vara rakt på sak. Och det är ju inga konstigheter, klart att mediafolk ibland säger saker man kanske inte ska säga i TV.

Men. Det är ju inte det värsta.

Utan det värsta är ju alla eleka idioter till kommentar- skrivare som både på Katrins och på Alex blogg häver ur sig det ena värre än det andra. Blir en smula beklämd. Eller beklämd, vad säger jag, menar såklart att jag får ont i magen av alla ondskefulla blogg- kommentatorer där ute. Stava kan de inte heller.

Allvarligt, vad vill de med sina kommentarer?! Hemskt är vad det är. Hur stört är det inte att sitta hemma vid sin dator och ösa ur sig förolämpningar och elakheter till höger och vänster.

Inte beter sig väl folk så här i verkliga livet?!

Hope not. I alla fall hejar jag på Katrin, och INTE på elaka människorna som hatar henne. Fast det märkligaste av allt måste nog ändå vara att folk tydligen läser hennes, Alex (Och Calles, så har vi hela familjen Schulman) bloggar fast de så uppenbart stör sig på dem.

Slöseri med energi. Och, återigen, jävligt mycket slöseri med förolämpningar. Hur orkar folk vara så arga?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0