Utsikt från datorhörnan



Visst ser det hyfsat välstädat ut?! Är ungefär enda hörnet i huset som är det... Orkade inte städa resten, gjorde pizza och byggde pussel med Leo istället, men vad tusan, det är ju en dag imorgon med.

Sitter vid datorn och lyssnar på barnen som är i badrummet. Leo badar, och Stella och grannbästisen leker att de handlar mat från hans restaurang. Känns ungefär som att ha barnvakt. Ska strax gå ner och duscha Stella, och sen ska de få äta chips framför en film.

Och efter att de har somnat ska mamman få äta ännu mer chips framför någon annan film (Ett avsnitt "Ghost Whisperer" om jag orkar) och sen ska jag gå och lägga mig. Ni då? Vad gör ni?

Kommentarer
Postat av: Honung

Vi ska äta fläskfilé och kolla på Idol och mysa... Skalman åker på söndag morgon igen.. :'( Men, det går väl ganska fort igen antar jag. Puss!

2008-10-24 @ 18:56:26
URL: http://honungsbullen.blogg.se/
Postat av: Anna

Låter värsta myspys! Själv ska jag snart till Arlanda och hämta Lillemans kompis som flyger upp själv från skåne! Bara för att lämna båda killarna hos Trollpappsen.. Och sen åka hem, alldeles ensam, och hoppas på att hinna se slutet på Idol! Sååå ledsen att jag är så kass på att höra av mig!! Imorgon är jag barnledig och begravd i tentaplugg! Då får vi ta ett pluggpaussnack! Massor av kramar till världens bästa du!

2008-10-24 @ 19:03:47
URL: http://annaeleonora.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0