Visst känner väl alla tjejer igen sig i det här?

Vi gick runt en stund i Valbo köpcenter, mamma och jag, innan IKEA, och jag hittade en jättesnygg, vit långkofta. Lagom tjock, cool men ändå basic, lite flätstickad, snygga knappar, skönt skärp i midjan.

Men jag köpte den inte.

Varför? För att jag såg tjock ut i den.

Egentligen är man lite dum i huvudet som håller på så, va? Men koftan var i en tant light affär, så det var kanske lika bra. Det var nog inte det att den var snygg, det var bara det att den var snyggast i affären, och det behöver ju inte säga så mycket. Mamma hittade dock ett par jeans.

Sedan gick vi runt på IKEA resten av eftermiddagen, jag köpte servetter, ny köksstol till Leo, ny filt till soffan, räkmacka och kaffe, liten cd- väska till Stella, och sist men inte minst nytt köksbord. Tjoho!

Fyra jävla tusen, men det var det värt.

Dessutom gick paketet in i mammas bil på millimetern, så it's a sign. Köksbordet var liksom menat att bo hos oss för resten av livet.


Kommentarer
Postat av: Honung

Äntligen. Jag vet att du längtat efter det. Kram!

2008-10-11 @ 08:00:42
URL: http://honungsbullen.blogg.se/
Postat av: mollya

o la la. som sagt, äntligen ;) Nu lär ju all mat smaka finemang i helgen, vad ni än gör med den!

2008-10-11 @ 09:40:24
Postat av: Nina

Vit fin kofta, varför köpte du den inte? vadå tjock du som är sååååååå smal i w27som du brukar skriva. En förolämpning till oss som har w31! :o(

2008-10-12 @ 01:29:32
Postat av: Maria

Nina: Excuse me, men jag har väl inte skrivit att jag är såååååå smal i W27, va?! Snarare att jag en gång för länge sen lyckades klämma i mig i dem.



Och koftor som inte sitter bra går bort! Så det så! =)

2008-10-12 @ 11:35:42
URL: http://babydarling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0