Mitt värsta

Att behöva plocka fram kläder till dagen efter på kvällen innan. (För att slippa tända lampan tidigt på morgonen och väcka resten)

Någon gång i mitt liv ska jag ha ett jobb där man börjar kl 10, för att kunna sova till åtta, äta frukost i lugn och ro samt kunna välja kläder. Jag tänker mig även att detta jobb är i någon frän storstad, så att jag kan promenera till jobbet i mina snygga speciellt- utvalda- för- dagen kläder och dricka ett medhavd kaffe latte medan jag går.

Sedan jobbar jag på i några timmar, går och äter lunch på lyxig restaurang och jobbar efter det några timmar till.

Sedan slutar jag runt 15.30, så att jag hinner vara med barnen och fixa hemma och laga middag och allt vad man gör.

Givetvis ska jag tjäna mycket pengar också.

Vad tror ni, kanske skolministrar jobbar på detta sätt? Kommer man bara på smarta saker varje dag samt läser rapporter snabbt (Och jag läser JÄVLIGT snabbt, det gör jag) så borde jobbet hinnas med mella klockan tio och halv fyra. Mötena fixar jag på lunchen, eller i mobilen på väg hem.

Jo, så får det bli.

Fast det hjälper ju inte så mycket nu, när jag måste plocka fram kläder och gå och lägga mig tidigt. Morgondagens outfit: Grå stuprörsjeans från Cheap Monday, svart lång tröja. Intresseklubben antecknar. (Erkänn, visst går detta uttryck NEVER out of style?! Vi sa det när jag gick på mellanstadiet. Och det, mina vänner, var längesen)

Kommentarer
Postat av: Cicci

Du har fått bloggpris av mig! Check it out!

2008-09-21 @ 21:56:16
URL: http://grancanariamamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0