Ni vet Blondinbella?

(Eller det är klart ni vet)

Hon har inte bara en tjej som fixar hennes hår och smink, hon har en assistent också. Som heter Emelie. Som till exempel skriver ut papper om när Blondinbellas flygplan går samt förbeställer taxi.

Ja, jäklar.

Fast håll med om det är lite imponerande, tjejen är ju trots allt bara 17 år. Drivna ungdomar med mål i livet I like. Dessutom har hon ju en helt sjukt skön självkänsla, "Det är klart att jag tycker att jag är bäst på det jag gör, om jag inte tyckte det så skulle jag ju inte lyckas så bra!"

Klokt, klokt. Se höjdhoppsribban framför dig, the sky is the limit! Vad har ni för höjdhoppsribba? Min är att jag är runt 40 och ser ut ungefär som Lena Philipsson (Jamen vaddå, det gäller att satsa högt), bor i stor fin villa, har två välartade barn som går på högstadiet och kanske ett tredje som är lite yngre, är gift med Jonas samt jobbar som rektor.

(Fast rektors- höjdhoppsribban är lite hemligt, så det behöver ni väl inte berätta för någon?)

Fast nu kom jag av mig. Vad var det jag skrev om? Just det, assistenter. Nä, men skulle bara säga att det skulle vara trevligt att få en lärarkandidat snart...

Det närmast jag kommer en assistent. Om det dessutom var en lärarkandidat som kunde klippa min lugg samt köpa nya gympakläder till 6-åringar samt ny overall till 2,5- åringar så skulle ju livet vara komplett.

Kommentarer
Postat av: loly

Fast att ha en assistent som håller reda på en känns snarare som ett mått på vårdbehov än framgång hos en 17-åring.



2008-09-09 @ 23:28:49
URL: http://lolybloggar.blogspot.com/
Postat av: Cecilia

Kan bara hålla med ovanstående.

2008-09-13 @ 23:29:45
URL: http://heartsick.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0