Ursäkta om jag tjatar...

Men jag måste bara få skriva det igen. På lördag ska jag till Lager 157 med massor av märkeskläder (Acne, Whyred, Filippa K...Osv osv) och shoppa hela långa dagen. HELA DAGEN!

Och äta lunch och allt. Ja, jäklar vad kul det ska bli. Nu kan det eventuellt bli så att jag inte köper en endaste sak eftersom jag är rätt petig när jag handlar kläder, men i alla fall. Jag blir lycklig bara jag får gå runt och känna på kläderna och klappa lite på dem och vara i en provhytt med jämna mellanrum.

Emelie, det kan också bli så att jag får någon slags psykbryts- lyckoattack och springer runt och tjuter bland klädställningarna. Eller hänger mig fast vid provhyttsdrapperiet när de stänger och vägrar lämna affären. Skäms du för mig då eller är det OK? Jag menar, du kanske känner att det blir en aning pinsamt eftersom vi är i dina hemtrakter och du blir förknippad med en Lantis som doesn't get out much i klädaffärer.

I så fall kan du ju låtsas att du jobbar som personlig assistent eller nåt?

Kommentarer
Postat av: Mli

Hahaha, jag kan vara din personliga assistent om det krävs! Lite som hon i "Djävulen bär Prada" och så kan jag kuta efter dig med massa kläder i min famn och en brun papperspåse i beredskap om du får ett anfall =) Jag e taggad!

2008-09-25 @ 08:55:48
URL: http://lenaemeliemarie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0