Fönster tvättade och påsksaker uppställda:

Check.

I eftermiddag ska jag och Stella åka först till sportaffär och kolla efter nya skor till mig (Vill ha vita Nike med lite högt skaft. Förra veckan var det rea på dem, hade kostat 900 kronor och var nedsatta till 600. Fast de är säkert slut nu. The price you have to pay för att aldrig ha tid att köpa saker till mig själv. Fan)

Fast nu kom jag av mig. Var var jag? Just det, jag och Stella ska åka iväg en sväng. Efter sportaffären kanske vi hinner med en av inredningsaffärerna, för jag vill ha någon till påsksak. Har typ tre saker. Fast jag har påskliljor i fin, svart kruka i vardagsrummet, som jag köpte på Coop igår. (Påskliljorna, alltså. Vardagsrummet är inte köpt på Coop) Vårigt värre.

Klockan tre ska vi åka och hämta barnens dagisbästisar på fritids och dagis, och sedan ska de vara här till efter Bolibompa. Barnen glada för att få träffa två av sina favvo- kompisar, dagisbästisbarnen glada över att bli hämtade tidigt och sedan komma hit och leka, dagisbästisföräldrarna glada över att jobba sent utan hämtnings- ångest och slutligen är jag och Jonas glada över att dels få hit söta lekkompis- barn och dels ha en barnvakt innestående. En fantastisk win- win!

Nu: Gå in och duscha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0