Nope

Inget husköp denna vecka.

Huset med underbara altanen låg nog lite för långt borta, om man tänker efter, och dessutom hade det en massa fuktskador enligt besiktningspapperet. Madickenhuset var så stort och bra som jag trodde, men oh my God vad mycket att fixa. Inte bara omtapetsering, golvbyte och köksbyte (Som man ju ändå skulle kunna fixa relativt billigt med hjälp av IKEA, ROT- avdrag och Bauhaustapeter), utan slitna lister, hål i taket, konstiga sladdar på vissa ställen etc.

Dessutom var det, som jag trodde, trettio rika familjer där. De flesta papporna med snickarbyxor på. Ha ha. Och där kommer jag och Jonas med finkläder och bara "Man kan ju fråga mamma om hjälp med tapetsering, själva är vi ohändigast i världen". Så vi la inget bud, nej. Vi överlåter huset till papporna med arbetsbyxor.

Men vi deppar inte för det. Det perfekta huset dyker nog upp tids nog. Under tiden byter vi rum här hemma (Jag och Jonas tar Stellas rum och barnen får dela på vårat stora med klädkammaren som lekutrymme. Blir nog kanon. Normala människor väntar med rumsbytet tills de får tid och hjälp, själv börjar jag idag för att det regnar och jag har inget att göra.

Jajamän! Här ska skruvas sänggavlar och bära sängar!

Så just nu tycker jag om vårt hus igen. Våra 93 kvadratmeter känns ändå ganska stort med två våningar, stor altan och lagom stor trädgård. Om det bara fungerar att natta barnen i skift (Stella får typ ligga i vår säng och läsa under tiden man nattar Leo. Var ju därför vi delade upp rum åt dem förra sommaren, för att det tog så lång tid för dem att somna om de låg i samma rum) blir det nog jättebra.

Lyxigt med stort barnrum! Och nästa vecka kommer mamma och hjälper oss tapetsera om lilla rummet. Blir vitt med denna eller denna tapet (Eller någon liknande) i alkoven där vi ska ha en låg 50- talsbyrå.

Nu: Sätta på webradio och skruva sänggavlar. Vi hörs!

 

Kommentarer
Postat av: loly

Klokt med husen tror jag. Men det är jättebra att gå på visningar så man får lite koll innan man köper.



Lycka till med fixandet!

2009-08-22 @ 17:00:01
URL: http://[email protected]

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0