Dagens insikt 1:

ÅH NEJ! Jag missade "Paradise Hotel" igår.

Dagens insikt 2: På något sätt känns det en smula... Tja... pinsamt?... att vara djupt beroende av "Paradise Hotel".

Dagens insikt 3: Fast det står jag för. Absolut. Dock har jag ingen att diskutera programmet med på jobbet. Halva nöjet med dokusåpor är ju att diskutera dem. Eventuellt finns det elever som tittar, men jag vet inte, jag... När man är där som sitt professionella lärar- jag, i full färd med att lära de små liven matematik och Livskunskap, känns det inte helt pk att börja prata om huruvida Kristoffer och Annelie kommer att fortsätta ligga med varandra eller ej. Eller att Annelie har en sjukt störig Stockholms- dialekt. Eller hur roligt det är när de är fulla, speciellt Jackie.

Fast kanske kan jag få in lite dokusåpa- prat i Livskunskapen?! Ja. Så får det bli. Shit vad smart jag är.


Kommentarer
Postat av: Janina

Hej!

Alla avsnitten finns ju på tv 6 play! Eftersom vi här i obygden inte har så stort kanalutbud är jag beroende av internet. Där kan man ju också kolla när man vill. Jag hoppas förresten att Fransceska (?)åker ut snarast!

2009-12-09 @ 07:41:36
Postat av: Maria

Janina: Saken är den att vi har datorn på en låg liten byrå i vårt sovrum. Sjukt obekvämt att kolla TV- program i. Men å andra sidan. Vad gör man inte för "Paradise hotel"? =)



Oh, så kul med nån att diskutera med. Hoppas också att Fransesca åker ut snart. Totalt ocharmig och noll självdistans (Ja, inte för de andra har överdrivet mycket självdistans heller, men i alla fall... =)

2009-12-09 @ 20:48:35
URL: http://babydarling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0