Avd. The price you have to pay när du tycker om Melodifestivalen

Stella nästan i tårar när de fem som gått vidare är klara: "MEEEEEEN! Ingen av de jag tyckte mest om gick vidare!"

Hon hejade på "Killing me tenderly" och de tre söta 17- åringarna. Fast jag vet hur det känns. Själv grät jag nästan en skvätt för att inte Sarah Dawn Finer gick till Globen. Svenska folket! Skärpning! Fattar ni inte hur fin, bra och mäktig den låten var?! Och texten sen då. Underbar.

Säkert samma folk som röstade bort den som såg till att inte BWO vann förra året.

För övrigt var det kul att se 90- talstemat i tillbakablicken. Fast vaddå bortglömda låtar?! Själv är jag uppväxt med Jan Johansen och Carolas "Fångad av en stormvind" och "Det vackraste" och så vidare. Var väl ett helt OK årtionde? Eller?! Visserligen är jag ett Melodifestival- freak, men ändå.

Har läst en del kommentarer på sista tiden att Melodifestivalen inte är kul för att det "Inte är några bra låtar med", och dylika uttalandet visar ju bara att folk är fullständiga amatörer. Det är väl inte bara för musikens skull man tittar?! Herregud. De dåliga låtarna hör ju till konceptet. Dessutom är det fel, för det är visst bra låtar med. De utgör kanske bara 30- 40%, men ändå. Och en show är ju en show.

De bästa låtarna hittills (Utan inbördes ordning): Alcazar, Lili och Susie, Sarah Dawn Finer, "Killing me tenderly", BWO och... Hm. Kommer inte på någon mer. Återkommer i morgon när jag lyssnat på skivan.

Och Petra Mede rocks as a programledare, oh yes. 

Till slutvinnare hejar jag stenhårt på Alcazar. Ni då?

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ärligt ikväll var de inte bra alls.

En riktigt tråkig kväll, så besviken

2009-02-28 @ 22:04:41
Postat av: Maria

Anonym: Asch då. Inte ska du vara ledsen för det, inte. En Melodifestivalkväll är ju alltid en Melodifestivalkväll, så är det bara =)

2009-02-28 @ 22:20:34
URL: http://babydarling.blogg.se/
Postat av: Chrillan

Du glömde Molly!

2009-03-02 @ 07:51:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0