Bara lite vikt- och träningsgnäll. Sorry

Men måste bara säga det igen, att jäklar vad jag saknar att träna. Från att ha spelat fotboll och handboll (I tonåren) till att träna på SATS i flera år till långa barnvagnspromenader när Stella var bebis till aerobicsledare. Och nu...Nothing. Att cykla till jobbet gills ju inte.

Inte för att jag egentligen har gått upp så mycket i vikt (Kanske några kilo bara), men det är inte det som är problemet. Fast jag lovar och svär, vissa dagar hemma så liksom KÄNNER jag hur rumpan växer. Vissa helger går jag förbi spegeln och tycker att den ser flera centimeter större ut bara över natten.

Men det viktigaste är att jag vill TRÄNA! Få svettas och få tycka något är roligt. Om jag fick önska mig något, så skulle det vara
  1. Ett gym nära där vi bor med roliga pass som box, Body Step, aerobics eller liknande
  2. En sambo som jobbar normala tider så att jag kunde träna två kvällar i veckan
Åh, vilken lycka. Komma iväg och träna två gånger i veckan! Fast det är ju fucking kört, det är det. Jonas jobbar och dessutom är det inga roliga pass längre på gymmet här. Bara Body Pump och spinning, och det har jag inte tålamod till.

Suck. Känner att det ibland nästan gör ont i kroppen av längtan efter att träna. Eller så är det bara växtvärk från rumpan. Svårt att säga.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Camilla Porsman brukar komma med standardtipset att köpa en träningsvideo och hoppa runt till hemma. Kanske du tom skulle kunna göra med barnen? Om inte annat blir man svettig och har kul även om det kanske inte känns lika seriöst som "riktig" träning.

2009-02-23 @ 08:46:25
Postat av: Maria

Bra förslag!! Har tänkt på det förut, men inte riktigt tyckt det verkat så kul, men nu så tror jag ta mig tusan jag gör det! I feel a bit desperate.



Måste bara hitta en rolig och fartig tränings- dvd. Ingen yoga och trams, då somnar jag =) Vet du någon bra?

2009-02-23 @ 20:34:10
URL: http://babydarling.blogg,se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0