Fin låt

En av de bästa låtarna i Melodifestivalen genom tiderna är "Trying to recall" med Marie Lindberg. "You're sleeping on the couch..." , åh den är så sorglig.

Fast nu har de bytt till "Amanda", showtjejerna på nedervåningen.

För övrigt kommer jag den här helgen att ha lyckats med konststycket att knappt ha varit utanför dörren, förutom timmen igår när vi var ute och lekte innan lunch. Och nu är Jonas och handlar, så det slipper jag också. Lovely aktivitet att vara inne iklädd sina mysbyxor och fixa lite, städa lite, tvätta lite, leka lite. Februari är månaden då man får vara inne jämt.

Därför känns det, ärligt talat, lite småjobbigt att packa på torsdag för att tidigt på fredag morgon ta tåget ner till Skåne och bröllop...Såklart ska det bli alldeles, alldeles underbart att gå på bröllop, men jag KÄNNER MIG SÅ FUUUUUUUL. Åh, jag vill inte ha på mig fin klänning (Som jag måste tvätta och prova idag, för i veckan hinner jag inte) och sminka mig fint. Jag är blek, trött, har slitet hår och min snyggaste ögonskugga har tagit slut. Har tänkt beställa i flera veckor från min Mary Kay- kontakt (Hoho, låter som ens personliga drugdealer), men det har liksom inte blivit av. Vintern does that to you. Dessutom har jag ingen bra kofta eller kavaj att ha till, känns kallt med klänning med bara armar. Bara, bleka armar...

Åh, ge mig en tillfixning NU! Men i vecka ska det has prov, knappas in på tidsstudiemobil och planeras nya avsnitt, så tillfixning kommer liksom längst ner på listan. Förutom på torsdag kväll, då kommer jag få psykbryt och få för mig att jag inte kan åka. Kommer säkert glömma mina eller barnens skor också i stressen.

Februari är månaden då man ska ligga under en filt och se på "Vänner"- avsnitt och äta glass, inte då man ska se glamourös ut på bröllop.

Så, nu har jag gnällt av mig lite. Förlåt. Ska strax tvätta kläningen, och efter det försöka tänka på hur kul det ska bli att träffa alla snarare än hur oglamourös jag själv känner mig och hur mycket det kommer att vara att packa.

Ja. Så får det bli.

Dessutom är det ju så fiiiiiiiiiint med bröllop. Oh yes. Och fint i Ystad är det med.

Kommentarer
Postat av: Case

Jag har hört ryktas att det är VÅR i Skåneland så bit ihop och se till å få med alla pinaler så kommer du få en toppen weekend i Skåne. Det är jag helt övertygad om. Kram!

2009-02-08 @ 11:44:17
URL: http://case.blogg.se/
Postat av: Honung

Baby! Du är alltid glamourös!

2009-02-08 @ 16:49:27
URL: http://honungsbullen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0