Sådant här får jag lite ont i magen av

Ni vet Englas showroom-Engla? Och Hannah Graaf?

Båda skriver bloggar, och de har verkligen de mest gulliga bloggarna i världen. De är för det första helt ofattbart snygga, och dessutom så har de fin familj, fina vänner, fint hus, bra jobb, pengar så att de klarar sig, en ödmjuk och kärleksfull inställning till saker och ting...Ja, bra liv helt enkelt. Och vem kan bli arg över det? Tydligen en hel del. Jag kan köpa att en del bloggare får arga kommentarer när de skrivit om något kontroversiellt, men att dessa två små underbara tjejer får hat- kommentarer är ju som att någon står och hoppar på ett spädbarn eller liknande.

Så helt fruktansvärt dåligt.

Det förstår ju varenda en att det handlar om avundsjuka, men att folk på riktigt sitter vid sin datorskärm och vräker ur sig elakheter och personliga påhopp mot dem och deras familjer övergår mitt förstånd. Jag förstår verkligen inte.

Hur kan vissa människor hata så mycket?

Vad har de varit med om?


Och varför slutar de inte bara läsa bloggen, om de nu stör sig så mycket? För att inte tala om alla elaka kommentarer som Linda Rosing får. Stackars tjej.

Nä. I just don't get it. Vad får folk ut av att skriva taskiga saker till snälla människor som Engla och Hannah Graaf? Någon som har en teori?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0