Soft lördagsförmiddags- aktivitet:

Klippa fina bilder ur gamla tidningar.



Stella klipper ur tjejer, kläder, smink och sådant som har glitter på sig. Leo klipper lite hej och hå, men är lika glad för det. Keep 'em busy för ett tag.

Den perfekta helgförmiddagslåten är för övrigt denna. Helt fantastiskt skön och bra. Dessutom är Pernilla Andersson en av de snyggaste sångerskorna ever. Kolla in gluggen, hur charmigt som helst. Sjunger bra gör hon också. Visst är det förresten hon som är ihop med Dregen och så bor de ute i skärgården? Om jag var kille skulle jag vara lite kär i Pernilla Andersson.

Planer för dagen: Gå in och duscha så fort Jonas och Leo har städat klart badrummet. Jonas står i bara skjorta och skurar handfatet, och Leo gör glatt ren toaletten med toalettborsten. Ha ha. Killar kan. Leo: "Pappa, jag ser DIN RUMPA!" Sedan ska jag fixa lunch och damma och dammsuga vardagsrummet. Kanske flytta in ett liten 50- talsskänk som nu står i garaget, Leos bilbana står ändå bara och samlar damm. Då kan vi göra iordning en liten bilhörna istället. Ommöblering is the shit, jag blir liksom alldeles lycklig i hjärtat av att damma och flytta om saker.

Jag vet, lite koko är det nog.

Efter maten ska vi åka hela familjen och handla och köpa lördagsgodis, och ikväll sista deltävlingen i Melodifestivalen. Lite sorgligt. Men i morgon börjar skivan att säljas! Det ni. Jag och Stella har laddat för det i flera veckor.

I morgon är det också Vasaloppet, faktiskt en himla trivsam sak att titta på. Eller åtminstona ha på i bakgrunden.

Ha en bra lördag, folks!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Wow vad stor Leo har blivit!!! kände knappt igen honom på kortet =)

Kram kram

2009-03-01 @ 11:45:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0