Stora killen

I eftermiddags efter dagis- och fritidshämtning åkte vi till en frisör, för Leo hade klipptid klockan fem. Han klättrade glatt upp i stolen- Får jag åka upp och ner?!- och sedan satt han snällt stilla när gulliga frisörtjen klippte honom. De småpratade lite om dagis och tåg, och Leo frågade om hon skulle blåsa håret på honom och om han fick ha färg i håret sen?

Det fick han. En grön spindel och en blå blomma.

Jättefin blev han. Kort och lite uppklippt i nacken. Ingen snaggad gangsterfrisyr what so ever, småkillar som har för kort hår ser ut som små kickers.

Efter det åkte vi hem och gjorde våfflor, och till det fick de glass för att Leo varit så duktig hos frisören.

För övrigt har det varit en sådan dag med stress, stress på morgonen, sedan hem klockan halv sex till ett hus med frukostdisk framme och barnpyjamasar slängda på vardagsrumsmattan. Mat, Bolibompa, plocka in frukostdisk och middagsdisk i diskmaskinen, och efter det på med pyjamasarna igen och sedan nattning. Så går en dag ifrån vårt liv och kommer aldrig åter. Får ibland dåligt samvete att barnen kommer hem sent (Mellan halv fem och fem) tre dagar i veckan, men å andra sidan hämtas de kvart över ett onsdagar och fredagar. Plus att de börjar strax före åtta. Finns säkert familjer som har längre dagar än så.

En period när jag var liten började jag jämt halv sju på dagis, och gick hem sent, och som jag minns det var det en rätt trivsam period ändå.

Men i alla fall. Känns trist när barnen vill leka på kvällen och man måste säga "Nä, nu är det läggdags. Du får leka en annan dag". Typ.

Men nu pratar vi om något viktigare: NI VET VÄL VAD SOM BÖRJAR PÅ LÖRDAG?! Oh praise the Lord. Desutom ska vi äta semlor till fredagsfika i morgon. Ta mig tusan om jag inte ska köpa tulpaner när jag handlar också. Våren Vintern (Fast det känns mysigare att kalla det våren) är räddad, ni märker det, va?


Kommentarer
Postat av: Camilla

Jaaaaaaaaaaaaaaaaa! Äntligen är det dags för melodifestivalen igen! Som jag har längtat.

Ska du inte komma "hem" snart så vi kan gå på helahuset som vi sagt i typ tre års tid.... Anna tyckte det var dags för en tjejfest och jag håller självklart med.

Kramar i tusen, pusselipuss

2009-02-06 @ 12:19:23
Postat av: Maria

Camilla: Puss på dig med!! Ringer någon dag så bokar vi in ett Helahuset- datum någon gång framme i vår, how about that?

Party, party =)

2009-02-07 @ 10:06:33
URL: http://babydarling.blogg.se/
Postat av: Camilla

Vad sägs om 28 februari???

2009-02-07 @ 22:20:05
URL: http://[email protected]

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0