The taste of lördag

Jag brukar inte köpa youghurt så ofta, för vi hinner ändå inte äta det på vardagarna, men på helgerna ibland är det gott. Vaniljyoughurt och musli. Så det åt jag i morse, och det liksom SMAKAR lördag.

En annan bra sak är att jag ofta glömmer bort att Melodifestivalen fortsätter, och så sitter jag där med min frukost och tänker "Jaha ja, trevligt med lördag men det händer ju inget speciellt" tills jag tittar i gårdagens Klick- bilaga och läser om Melodifestivalen och tänker "JAAAAA! Det är ju Melodifestivalen ikväll!"

Så blir det plötsligt en jättebra lördag. Party, party.

Har fortfarande pyjamasen på mig, en annan lyxig sak med lördagar, men ska strax gå in och duscha. Get this day started. Fixa lite med tvätten, laga lunch, åka och handla lördagsgodis. Kan ju inte softa runt i flanellpyjamas för evigt.

Om batteriet till kameran hade fungerat hade jag förresten knäppt kort på köksbordet med nya stolarna. Blev hur bra som helst! Och sköna att sitta på är de också. Enda nackdelen är att två av dem fortfarande är lite vingliga och ytterligare två var jättesvåra att skruva ihop, men hey, för tre hundra på Jysk får man ju inte direkt bästa kvaliteten i landet...

Ska köra ett till skruvrace ikväll.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Åh jag vill se bild på hur det blev i köket!

Tänkte pka till IKEA nån dag framöver (en helg antagligen), kanske kan vi ses då. Antingen på IKEA eller så kommer vi hem till er en sväng.



Kram kram

2009-02-22 @ 11:24:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0