Om ni undrar hur besatt jag är så är svaret: Såhär.

Den 14 februari ska vi på bröllop i Skåne, Jonas ena bror gifter sig med sin tjej. Ska bli helt fantastiskt roligt. Men. Det är också den andra deltävlingen i Melodifestivalen den kvällen, och dessutom den som verkar vara den bästa. Lasse Lindh, Amy Diamond, Markoolio och Måns Zelmerlöv.

Jävla skit. Men visst måste väl Melodifestivals- programmen finnas på Svt's hemsida efteråt? I så fall kan jag slappna av och gå på bröllop. Om inte måste någon spela in det åt mig (Missar ju reprisen dagen efter också eftersom vi åker tåg hem då)

Och finalen i Globen. Är nästan helt säker på att den är 7 mars, och om så är fallet befinner jag mig på en båt då. Visserligen på den antagligen bästa och roligaste kryssningen genom tiderna, men ändå. FINALEN PÅ MELODIFESTIVALEN! Fast här känner jag mig lugnare, för de har såklart TV-apparater på Silja Line. Väl? Och det här betyder också att jag får se finalen med ett annat hardcore- fan.

Om någon undrar Men är du dum i huvudet, eller?! Kan du jämföra ett bröllop och en nöjeskryss med kompisar med Melodifestivalen? Så är svaret ja. Och ja.

Kommentarer
Postat av: Chrillan

Jag förstår dig!!! Vilken bror är det som gifter sig förresten? K----e?

2009-01-18 @ 00:40:47
Postat av: Honung

Jomen det KAN man. Jämföra menar jag. Din bror gifter sig alltså? På självaste Alla Hjärtans Dag dessutom...

2009-01-18 @ 02:21:13
URL: http://honungsbullen.blogg.se/
Postat av: Erik M, vän av oordning

Det är faktiskt skitsmart att åka på kryssning under finalen. Dubbelgardering liksom. Tänk om Finland vinner :-)

2009-01-18 @ 07:45:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0