Övervåning fixad och färdig

Har städat och möblerat om färdigt nu. Blev jättefint, och Leo är glad över sin större säng. Vad ska jag mer fixa till, tro? Mig själv kanske?

Brukar använda Clarin's Beauty Flash Balm som ansiktscreme, men den är snart slut och jag har inte hunnit köpa den någonstans. Försökte på Åhléns när jag var i Uppsala före jul, men de hade inte Clarin's, så det betyder att jag OH PRAISE THE LORD får Internethandla på eleven.se. Jag dör vad lyxigt. Ska också köpa handkräm i snygg flaska med pump (Förhoppningsvis är den bra också, annars är man ju rätt lurad) och ansiktsscrub.

Behöver också köpa ny ögonskugga från Mary Kay, brukar köpa från en tjej i Uppsala jag känner eftersom de bara säljs via hemförsäljning, och ska nog även köpa det superduperlyxiga- och dyra Satin Handsssetet. Fyra olika krämer, men händerna blir lena som bebishud efteråt.

Helst skulle man ju åkt till Thailand i tre veckor som vitamininjektion, men vad tusan. Beauty Flash Balm och handkrämer fungerar det med.

Kommentarer
Postat av: loly

Är den så bra som alla säger den där Beautyflashen? Provtuben/burken/flaskan/vaddetnuär är alltid försvunnen på Kicks och Åhléns (det kanske är svaret på frågan egentligen?)

2009-01-05 @ 22:18:22
URL: http://lolybloggar.blogspot.com
Postat av: Maria

Loly: Jag ser ju inte ut som Angelina Jolie när jag har smörjt in mig, men den är skön, luktar jättegott och...Tja, kisar jag lite kanske jag blir aningen snyggare efter att jag har smort in mig jämfört med innan =)



Och man blir inte torr eller nåt på hela dagen. Så den är bra, även om kanske inte mirakel- bra.

2009-01-05 @ 22:35:02
URL: http://babydarling.blogg.se/
Postat av: loly

Äsh, jag som just dragit värsta jag-mötte-Lassie-historien: jag vet vad Angelina åt till lunch idag jag!;)...

2009-01-05 @ 22:42:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0