Tillbaka hemma

Jag är alltid lugn som en filbunke när jag kör, men tycker nog ändå att mörker och 110- körning och massa bilar är lite läskigt. You never know. Det finns ju alltid dårar som kör så att folk krockar. Värst är det när man läser i tidningen om hela familjer som dött i motorvägsolyckor, en timmerbil på fel sida och vips finns de inte längre.

Så helt fruktansvärt tragiskt.

Och löpsedeln på Aftonbladet idag då, om en 2-åring som dött i en brand. Åhhhhh, vad hemskt. Fast nu tänker vi inte mer på det. Nu tänker vi på fredagsmys istället.

Skulle man hela tiden gå runt och tänka på allt hemskt som händer i världen skulle man bli helt förlamad av sorg. Fast ibland kan man tänka på det lite i alla fall. För att få lite perspektiv. Och för att bli tacksam för det man har, eller för att skaffa ett fadderbarn, eller för att börja bli snällare mot sina medmänniskor, eller whatever.

Nu: Tvätta sängläderna som barnen fick på rea på Hemtex, så att de hinner bli torra till ikväll. Sedan ska vi äta klyftpotatis och korv och ha fredagsmys.

Ha en bra kväll, mina vänner!

Kommentarer
Postat av: AnneliH

Ja, visst är det otäckt...jag brukar kika in här;

http://www.wighsnews.se/nyheter.php?nyhet=Timra-Rokutveckling-i-villa&notisid=37913



På senare tid har det brunnit lite oroväckande mycket varstans i vårt avlånga land. Som sagt man får vara glad för varje dag man klarar sig.

God fortsättning på det nya året med fredagsmys o allt!

2009-01-02 @ 20:23:56
URL: http://shaggkvist.se/wordpress/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0