Våga Vägra Vintervädret

Ringde faktiskt till två potentiella promenadkompisar, men en kunde inte och den andra var inte hemma, så då struntade jag i det. Var istället hemma och fikade på eftermiddagen med glass, hemmagjord jättegod mjölkchokladsås från igår (Fick resterna hemskickade till Jonas, men han gillar inte glass så mycket) och nötter och Non-stop.

Viktigt så här efter nyår att verkligen TA VARA PÅ det fina vädret, och dessutom att ta vara på motionschanser.

Hrm...

Och till middag ikväll ska jag äta upp Janssons frestelse och prinskorv från frysen och sista rödbetssalladen. Och efter att barnen somnat titta färdigt på säsong två. Kanske äta upp sista chokladpralinerna.

Till eventuella nyttiga nyårslöften säger jag No, we can't och skyller på att jullovet faktiskt är slut på tisdag. Måste få ut det mesta ur det. Och med "Det mesta" menar jag att sitta still.

Kommentarer
Postat av: mollya

Vet du vad jag säger om nyårslöften? Det är tanken som räknas ;)



Har precis avslutat Sex and the city-boxen och gråtit ihjäl mig. Jädrans! Måste varit en gravid kvinna som kommit på att man kan samla alla avsnitt av en serie på en massa skivor som folk kan glo på när de sitter och blir tjockare! he he... Me like. Men vad tusan ska jag hitta på nu? Livet efter SATC-boxen. Hm... Måste ragga upp en ny box. Det är ju för fanken 25 dagar kvar till beräknad nedkomst!

Kram

2009-01-04 @ 22:48:52
Postat av: Åsa

Åh va underbart du har det på din ledighet. Can't wait tills jag kan sätta mig i soffan och äta chokladpraliner.. bara dagar kvar nu innan jag kan fira! Njut av dina sista dagar på jullovet nu! Kram

2009-01-04 @ 23:19:51
URL: http://frokenasa.blogg.se/
Postat av: Maria

Mollya: Åhhhh, jag grät också till sista avsnittet. Och att se hela boxen! Fullkomligt underbart!

Vad blir det för nästa box? Fast jag kunde inte börja kolla på nåt annat på länge, det var liksom "Amen åh, jag och min lilla rosa låda, om jag börjar se nåt annat direkt efter så är det ju som om jag skulle vara otrogen..." =) Men nu finns ju alltid filmen! Visserligen bara två timmar bort av 25 dagars väntan, men ändå... Eller "Vänner". Har precis avslutat säsong 2 av 10!



Tusen kramar och 25 DAGAR!!! Ingenting ju. Spännande! Lova att berätta när lilla kommit ut!

2009-01-04 @ 23:33:44
URL: http://babydarling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0