Dagens bad

Har klätt på mig bikini (Den i bra storlek) och nya klänningen från Lager 157 (Värsta snygga superfyndet), och ska strax cykla med Stella till utomhusbadet här i stan. Leo får vara hemma med Jonas en stund till, och cyklar dit senare.

Har faktiskt inte badat där någon gång, lite för att jag inte gillar pooler men mest för att jag INTE INTE INTE vill stöta på elever. Sitta där i bikini och blekfet mage och konversera, liksom. Hu vad hemskt.

Men vad tusan. Jag tar med mig solglasögon och låtsas att jag inte syns med dem på mig. Jag och 2- åringar tror på sånt. Dessutom bor inte så många av mina elever här, utan i små- samhällena runt omkring som har egna bad.

Så! Nu packar jag matsäck (Ost- och skinksallad och mackor) och så håller vi tummarna allihop att inga elever finns i närheten. Ok?

Kommentarer
Postat av: Anna

Hej Hoppas att de gick bra på Aspenbadet, där hänge jag o mina polare massor när vi "unga" o bodde i Månkarbo. nu har ja flyttad därifrån för länge sedan, badet är kanon när man har barn o inte vill åka så långt.

Jag tror inte att dina elever bryr sig om dig alls för i deras ögon e du en gammal ´kärring =)

Jobbar som vikarie på en skola ibland o när elever frågar hur gammal jag är o jag svarar 32 så säger de VA!!! e du sååå gammal, de e ju skit gammalt =) ja ja man får ta de..... de bjuder jag på de kommer oxå dit en dag, eller hur



Ha en bra sommar.....



/Anna

2009-06-24 @ 16:24:52
Postat av: Maria

Anna: Haha, ja, jag vet, själv tycker man att man är en ung och fräsig fröken och eleverna bara "Äh, värsta tanten ba" =)



Ha en bra sommar själv, kram!!

2009-06-26 @ 19:38:40
URL: http://babydarling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0